9 Kasım 2007 Cuma

DENİZLİSPOR - TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ YORUM


Trabzonspor Türkcell süper ligde 84 günlük deplasman galibiyetine hasret. Denizlispor' a konuk olacak olan Trabzonspor Denizli maçı ile bu hasrete son vermek istiyor.

Bilindiğiniz gibi iki hafta önce takımın başına Ersun Yanal gelmişti. Ersun Yanal'ın gelmesi ile bir yenilgi bir galibiyet alan Trabzonspor özellikle 11. haftada Türkcell Süper Ligde Ersun yanal ile birlikte ilk galibiyetini alan Trabzonspor bu çıkışını devam ettirmek istiyor. Trabzonspor'da göze batacak kadar eksik oyuncu bulunmuyor. Trabzonspor takımında Fredrik Risp, Tomas Jun, Tolga Zengin ve Ayman Abdelaziz, dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor'un tahmin ettiğim kadarıyla şu onbirle sahaya çıkacak. Ahmet, Ferhat, Tayfun, Tolga Seyhan, Mustafa, Hüseyin, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz, Umut ve Yattara diye düşünüyorum.

Denizlispor'da ise geçen hafta aldığı galibiyet ile zor günlerden kurtulma çabasını devam ettirmek istiyor. Denizlisporda eksik oyuncu bulunmuyor. Denizlispor Trabzonspor maçı'nın görüntülerini maçtan bir iki saat sonra sitede bulabilirsiniz. Denizlispor Trabzonspor maçının gollerini izleyebilirsiniz. Tabiki maçta gol olursa.
Powered By Blogger