24 Kasım 2007 Cumartesi

BEŞİKTAŞ KENDİNE GELDİ

Bugün oynanan gündüz maçında Gençlerbirliği Oftaş Beşiktaş maçında gülen taraf Beşiktaş oldu. Beşiktaş bu galibiyetle 5 maçtır galibiyet hasretine'de son verdi. Tello'nun ayağı Beşiktaş'a uğurlu geliyor.



Beşiktaş şili'li oyuncusunun sakatlığı nedeniyle tam beş maçtır sahalardan uzak duran Tello'suna kavuştu. Oynamadığı beş maçındada Beşiktaş rakiplerine boyun bükmüştü. Bugün sahada bulunan Tello yaptığı asistlede takımını sırtlayan isimlerden bir tanesi oldu. Yaklaşık 45 metreden Bobo'ya attığı pas ile Bobo'nunda bu pası iyi değerlendirip kaleciyide geçip boş kaleye topu yuvarlayarak Beşiktaş'ı üstünlüğe taşıdı.



Beşiktaş bir çok eksiğine rağmen Gençlerbirliği OFTAŞ'ı yenmeyi başardı. Beşiktaş aldığı bu galibiyetle kötü gidişe dur demek istiyor. Adeta bu maçın galibiyeti ile kendine gelen Karakartal Şampiyonlar Ligi maçı önesi kendisine çok iyi moral oldu. İnşallah bugünkü galibiyetini Şampiyonlar liginde'de gösterir ve sahadan galibiyetle ayrılır.



Gençlerbirliği Oftaş Beşiktaş maçının görüntüleri'ni izlediğinizde'de göreceksinizki maça ilgi bir hayli azdı. Ama yinede takımlarını yalnız bırakmayan bir Beşiktaş taraftarının üstünlüğü söz konusu idi. Bobo'nun attığı gol'de ; Tello'nun üstün başarısı bu maçta ön plana çıktı. Eğer Tello tekrar sakatlanacak olursa bunu daha öncede söylemiştim Beşiktaş yine kötü günlerine döner.



Beşiktaş takımına muhakkakki transfer şart. Bunu devre arasında mutlaka gerçekleştirmeleri lazım. Yoksa bu uzun yolda çok fire vereceğe benziyor. Neyse sonuçta bugün kazanan taraf Beşiktaş oldu. Gençlerbirliği Oftaş Beşiktaş maç'ının videosu'nu ve golünü sitemizde izleyebilirsiniz. Gençlerbirliği Oftaş Beşiktaş maç'ının sonucu :

Gençlerbirliği Oftaş- Beşiktaş :0 - 1
Powered By Blogger