7 Kasım 2007 Çarşamba

BİZLER İNANDIK İNANCIMIZ FENERBAHÇE'NİN PSV'Yİ 2 -0 MAĞLUP ETMESİ İLE OLDU

İşte hepsi bukadar. maçtan önce biz bunları söylemiştik. Fenerbahçe bu söylediklerimizi harfiyen yaptı. Bizlere dün akşamki geceyi'de unutturdu. Sana çok Teşekkürler Fenerbahçe.

Bu akşam Fenerbahçe bir tarihe daha imza attı. Bütün futbolcularıyla PSV takımını resmen sahadan sildiler. Fenerbahçe bu takımı kendi sahalarında'da sahadan silebilirdi. Ama olsun kısmet bugüneymiş. Bütün isteklerimiz yerine geldi. Fenerbahçe'nin PSV'yi 2 -0 yenmesi ile büyük ölçüde Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıkma şansını yüzde 90'lara getirdi.

Öyle bir maçtıki; PSV takımı resmen sahadan silindi. En ciddi atkaları bile 83. dakikada geldi. Artık siz düşünün bir takım nasıl sahadan silinirmiş. Fenerbahçe bugün akşam herkese bunu göstredi. Maçın yıldızı olarak kimi gösterceğimi bilmiyorum. Onun için maçın yıldızları diye şöyle bir şey yazmak istiyorum; Volkan Demirel,Gökhan Gönül,Yasin Çakmak,Edu,Mehmet Aurelio,Deniz Barış,Alex,Colin Kazım,Semih Şentürk,Roberto Carlos ve Ali Bilgin.....

Nasıl biz böyle bir takımdan maçın yıldızını çıkaralım ki siz olsanız çıkartabilirmiydiniz? Bence sahada mücadele eden herkes bu maçın yıldızları idi. tabiki şunu atlamak yanlış olur. İlk yarıda göstermiş olduğu performansla süpriz bir şekilde ilk onbir'de sahaya çıkan Colin Kazım yaptığı ortalar olsun Oynadığı futbol olsun atılan gol'de olsun büyük pay sahibi. Bu futbolun doğal olarak maçın ikinci yarısına tam anlamıyla yansıtamadı. Bunun sebebinin'de daha 90 dakika futbol oynamamasına bağlıyorum.

Tabiki bütün futbolcular bence 10 puanla oynadılar. Ama Semih'in attığı gol gerçekten görülmeye değer bir goldü. Golden önce Alex'in yaptığı asist en az gol kadar güzeldi. Fenerbahçe'nin bütün futbolcularına canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizleri böyle sevince boğdukları için. Fenerbahçe - PSV maç sonucu : 2 - 0
Powered By Blogger