4 Kasım 2007 Pazar

GAZİANTEPSPOR GALATASARAY MAÇI SONUCU VE MAÇ SONU YORUMU

Gaziantepspor ile Galatasaray yaptıkları karşılaşmada birbirlerine üstünük sağlamayı başaramadılar. Gaziantepspor tam maçı aldı derken son dakikada yediği şok golle aldığı bir puana sevinemedi.

Gaziantepspor Galatasaray maçı'na geldiğimizde ; Maça çok istekli başlayan taraf Gaziantepspor'du. Maçın ilk bölümlerinde Galatasaray kalesine hücum eden Gaziantepspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın ilk 25 dakikasında Gaziantepspor kalesine tehlikeli bir atakta bulunamayan Galatasaray bu dakikadan sonra biraz daha toparlanmaya başlar gibi oldu.

Maçı istediği gibi götüren Gaziantepspor tek eksikliği gol atamamaktı. İlk yarı fazla bir atak olmadan bitti. Maçın ikinci yarısınada Gaziantepspor iyi başladı. 50. dakikada Gaziantepspor Denigris adlı futbolcusu ile mutlak bir gol pozisyonundan yaralanamadı. Gaziantepspor aradığı golü 57. dakikada buldu. Feld Kamp'ın fortis türkiye kupasında başarı ile kaleyi koruyan Aykut'a bu maçta da şans verdi. Gaziantepspor'un attığı gol'de Aykut'un şanssızlığı ön plandaydı. Erhan'ın vurduğu topun direkten dönerek Aykut'un ayaklarına çarparak filelere gitti. Gaziantepspor'un attığı gol sonrasında sevinçleri görülmeye değerdi.

Bu dakikadan sonra Galatasaray sahada pek bir varlık gösteremeyen Lincoln'ü dışarı aldı. Galatasaray golü yedikten sonra gol atma çabalarını arttırdı. Yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyen Cimbom kalesinde verdiği kontra ataklarla zor anlar yaşadı. Taki 90. dakikaya kadar maç bu şekilde devam ederken Galatasaray kazandığı serbest vuruş sonrasında golü buldu. Servet'in attığı gol'le bir puanı almayı başardı. ama Şunu söylemeden geçmek istemiyorum. Servetin attığı gol ofsayttı. Yani bu bir puanı'da Hakemler Galatasaray'a hediye etti diyebiliriz. Gazantepspor Galatasaray maçının golleri'ni izlediğinizde Servetin attığı golün ofsayt olduğunu sizde göreceksiniz .
Powered By Blogger