25 Kasım 2007 Pazar

GALATASARAY'IN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Galatasaray ligde 13. haftada da yenilmedi. Sivasspor'a gündüz kaptırdığı liderliği bugün akşam tekrar aldı. Trabzonspor Galatasaray derbisinde gülen taraf son dakikalarda Galatasaray oldu. Ligde liderliğini bu maçla devam ettirdi.

Bu gün akşam Galatasaray çok eksiğine rağmen Trabzonspor'u Avni Aker'de yenmeyi başardı. Serkan Çalığın son dakikalarda 25 metreden attığı müthiş golle Trabzonspor'u devirmeyi başardı. Trabzonspor Ersun yanal yönetiminde 3. mağlubiyetini aldı. 5 maçlık cezasından sonra ilk kez taraftarının karşısına çıkan Trabzonspor kendi sahasında yenilmekten kurtulamadı. Ama şu dikkatimi çekti. Ersun Yanal daha önceki maçlara oranla kapalı bir futbol tercih etti.

Trabzonspor seyircisi bu beş maçlık cezadan uslanmış olmadığı ortaya çıktı. Yine Trabzonspor'a ceza söz konusu olabilir. Trabzonspor - Galatasaray maçının özet görüntülerinde sizlerinde izleyeceği gibi yapılan davranışlar Trabzonspor'a ceza getirebilir. Serkan çalık'ın attığı golüde özellikle izlemenizi isterim. işte böyle bir derbi idi. sonuçta kazanan taraf galatasaray oldu. ve lidrliğini bu maçla devam ettirdi.
Powered By Blogger