7 Kasım 2007 Çarşamba

TEK ÜMİDİMİZ SENSİN FENERBAHÇE DEVİR ŞU PSV'Yİ


Dünkü' Beşiktaş Liverpool maçını inanın hatırlamak bile istemiyorum. Bizim yine gururumuz her zaman yerinde. Dün akşam olmadı ama inanıyoruz ki bugün akşam Fenerbahçe bizlere o dünkü geceyi unutturacak.

Fenerbahçemiz bugün tarih yazamak için çıkıyor sahaya. İnşallah bugün bizlere o dünkü hüsran geceyi alacağı galibiyetle unutturacaktır. Bizim onlara güvenimiz sonsuz. Fenerbahçe'nin o enson oynadığı PSV maçı hala aklımızda biz onları Hollanda'da rahat yenebilirdik. Ama olmadı kısmet inşallah bugüne.

Haydi Fenerbahçe Şampiyonlar liginde son engel olarak gördüğümüz şu PSV maçını kazanda Türklerin ismini en güzel şekilde herkese duyur. Geçen maçta Fenerbahçe 10 kişi ile bu takıma bu kadar üstünlük kurmuştu. Bu maçta destan yazacağına inanıyoruz. Biz burada İtalya'nın devlerinden İnter'i perişan etmiştik. İşte şimdi yine Aynı yer ve aynı saat show zamanı Fenerbahçe'de.

Canı gönülden başarılar Fenerbahçe. Türk milletini en iyi şekilde temsil ettiğine inanıyoruz. ve Öylede olmaya devam edecektir. 07.11.2007 21:45 : Fenerbahçe - PSV destan zamanı....
Powered By Blogger