8 Kasım 2007 Perşembe

TARİH YAZAMA SIRASI SENDE GALATASARAY


Öncelikle Galatasaray'a canı gönülden başarılar UEFA kupasında. Uefa kupasında bugün Galatasarayımız sahaya çıkıyor. Galatasaraydanda aynı şekilde dün akşam fenerbahçenin göstermiş olduğu başarıyı bekliyoruz.

Şunu iyi biliyoruz ki ; Galatasaray bugün bizlere bir sevinç daha yaşatacak. Aynı dün akşam nasıl Fenerbahçe'de sevinç yaşadıysak aynı şekilde Galatasaray'da bize yaşatacaktır bu sevinci. Buna canı gönülden inanıyoruz. İnanın Beşiktaş'ın O kötü sonucunu dün unuttuk. Bugün akşam daha da çok unutacağımıza inanıyorum. Bu takımlar Türkiye'nin grurları. Biz onlarla her zaman gurur duyuyoruz.

Bilindiği gibi Galatasaray Uefa kupasındaki ilk maçta şanssız bir şekilde Bordeaux takımına yenilmişti. Grubta Favori olarak gösterilen takımımız Uefa kupasında gruplara iyi başlayamamıştı. Ama bugün beklentileri en iyi şekilde yerine getirecektir. Biz Galatasaray'ın yazdığı tarihlere çok sahne oldu. UEFA kupasını alan tek Türk takımımız olan Galatasaray niye bir ikinci başarıyı göstermesinki. O ruhu yakladıktan sonra olacaktır bu. Galatasaray'a sonsuz güveniyoruz.

Galatasaray Helsinborg maçı akşam saat 20:00'da başlayacak. Maçı D Smarttan izleyebilirsiniz. Galatasaray Helsinborg'a göre daha tecrübeli Daha pek bir tecrübesi bulunmayan Helsinborg takımı bu hafta isveç liginde aldığı tarihi galibyetle birazda olsun gözleri korkutuyor. Sahasında Halmstad'ı 9 - 0 gibi çok farklı bir skorla yenmeyi başardılar. Ama tabi burası İsveç ligi değil karşısındaki de Halmstad değil Galatasaray.

Son olarak biz bu maçı ne yapıp edip kazanacağız. Tekrar tekara başarılar Galatasaray. Cimbom sen bizim gururumuzsun. Aslanlar gibi sahaya çık ve istediğimizi dileklerimizi yerine getir.
Powered By Blogger