29 Kasım 2007 Perşembe

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBUNDA DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Şampiyonlar liginde temsilcimiz Beşiktaş bize dün akşam o kadar güzel mutluluk yaşattı ki ; anlatamam. Dün akşam yine bir tarih yazan temsilcimiz grubunda'da dengeleri bir anda değiştirdi. Bu galibiyetlede bir çok kişiye cevap verdi.(Beşiktaş - Marseille maçının geniş özeti)

Bir çok kişiye cevap verdi derken Beşiktaşa grupta hiç şans vermeyen bir çok kişiden bahsediyorum. Dünkü aldığı galibiyet ile grupta sonuna kadar var olduğunu herkese kanıtladı. Beşiktaş'ın dün akşam Marseille'yi 2 - 1 yendiği maçta yine taraftar Beşiktaş takımını yalnız bırakmadı. Özellikle ilk yarıda muhteşem bir şekilde takıma destek vererek Marseille takımının futbolunu etkilediler. Bunu ikinci yarıda söylemek biraz zor. Taraftar'da 2. gol gelmeyince strese girdi sanıyorsam ikinci yarıda pek fazla tezahürat yapmadılar. Taki Bobo sahneye çıkana kadar.

Beşiktaş dün akşam ilk yarıda oynadığı futbolu ikinci yarıyada taşıyabilmiş olsaydı. Bu maça daha farklı bitebilirdi. Ama olsun sonuçta kazanan taraf biz olduk. Tello'nu attığı muhteşem firikik golüne'de değinmeden geçemeyeceğim. Adeta firikikçilere ders verir şekilde sert ve düzgün bir firikik golü idi. Tabiki dün oynadığı futbolla beni büyüleyen Delgado'dan da bahsetmek istiyorum. Günden güne formunu arttıran Delgado dün akşam yine muhteşemdi. İki golde'de büyük katkısı vardı. İlk golden önce kendisine yapılan foulle kazandığımız firikik golü ve 2. yarının sonlarına doğru Boboya yaptığı asistle bence maçın kahramanlarından bir tanesi idi.

Şimdi artık tüm fikirler Porto maçına yönelik olmalı. İnanıyoruz ki Beşiktaş Porto'yuda yenmeyi başaracak. Ama şunu söylemekte fayda var ; Beşiktaş porto maçına çok iyi konsatre olması gerekir. İnşallah porto takımınıda yeneceğiz ve gruptan çıkan taraf biz olacağız.
Powered By Blogger