20 Kasım 2007 Salı

AVRUPA ELEMELERİ 21.11.2007 ÇARŞAMBA GÜNKÜ C GRUBU MAÇLARININ TAHMİNLERİ

21.11.2007 :Çarşamba :

C grubu :

Türkiye - Bosna Hersek : Öncelikle şunu yazmak istiyorum. A Milli takımımıza bu son maçında canı gönülden başarılar dilemek istiyorum. Türk Milli takımımıza bize yaşattıkları son maçın gailibiyeti içnde çok teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki Türkiye Bosna Hersek maçında galip gelecek olan takım tabiki biz olacağız. Bu kadar zor günlerin ardından gelen bu fırsatı tabiki en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bosna Hersek takımının gruptan çıkma şansının olmaması bizim için avantaj sayılır. Biz bu maçı inşallah alacağız ve Avrupa şampiyonasına gidecek olan takım biz olacağız. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. İnönü stadında oynanacak maçta taraftarlarımızın Türkiye'yi yalnız bırakmayacağını sanıyoruz. Maç sonunda Müthiş bir sevgi gösterisi ile bu maçtan ayrılacağız.

Macaristan - Yunanistan : Yunanistan Milli takımı ta 2 maç kalasıya gruptan çıkmayı garantilemesinden sonra oynadığı futbollada göz dolduruyor. Avrupa şampiyonasında çok takımın canını yakacağa benziyor. Oynadığı son maçında maçtan önce dediğim gibi farklı galip geleceğini bilmiştim. Bu maçta da Macaristan'ı farklı yeneceği düşüncesindeyim. Bu maçı farklı bir şekilde kazanacağı kanısındayım.

Malta - Norveç : Norveç milli takımının bütün ipleri bizim elimizde bu maçını kazanması pek bir şeyi değiştirmeyecektir. Bu maçtanda zorla galip geleceği kanısındayım. Sonuçta kazanacak ama Türkiye bu sevincini kursağında bırakacaktır.
Powered By Blogger