13 Kasım 2007 Salı

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN YOLA DEVAM AÇIKLAMASI

Beşiktaş yönetimi dünkü yaptığı görüşmeler sonucunda merakla beklenen açıklamyı yaptı. Görüşme yapıldığı saatlerde ilk istifa gelince akıllara istifaların çoğalacağı düşüncesi aklımıza geldi. Fakat beklenenin dışında bir gelişme oldu. Başka herhengi bir istifa söz konusu olmadı.

Özellikle son maçlarda alınan kötü sonuçlar Beşiktaş taraftarını çileden çıkarttı. Beşiktaş taraftarını çileden çıkartan maç Liverpool maçı oldu. 8 - 0 'lık liverpool yenilgisi Beşiktaş tafatarını çileden çıkarttı. Aslında haklılardı çileden çıkmada. Bu zamana kadar sabrettiklerine dua etsinler. Sezon başında başka takımlar transfer döneminde yaptıkları transferlere Beşiktaş cevap veremedi yinede Beşiktaş taraftarı bunu sindirdi. Fenerbahçe olsun Galatasaray olsun yıldız futbolcular trnsfer ederken Beşiktaş yönetimi buna karşılık ellerinde kalmış futbolcuları transfer ettiler.

Şampiyonlar ligine giden bir takımın bu duruma düşeceği belli idi. Bu şekilde transferler yaparlarsa olacağı buydu. Beşiktaş tarfatarı 'da buna en son Liverpool maçına kadar sabredebildi. Sivasspor maçında 90 dakika boyunca yönetimi istifaya çağırdılar. Olmadık sözler söylediler. Beşiktaş yönetimide bu olanlara karşı bir toplantı düzenledi. Ama alınan karar yine şaşırtıcı idi. Bu takımı hala bırakmama kararı aldılar. Şunu söyleyeyim ki Beşiktaş takımının bu yönetimle devam etmesi halinde geleceğinin hiçte parlak olmadığını görüyorum.

Madem siz bir çıkar yol bulamayacaksınız . Niye toplantı düzenliyosunuz ki. Çok geç kalmoş sırf Beşiktaş taraftarının gönlünü almak için transfer yapma çabalarına girdiler. Bu saatten sonra neye yarar sırf zarar. Siz okadar parayı dandik dandik adamlara verirken gözünüz nerdeydi. Fenerbahçe Roberto Carlos'u alırken buna karşılık Beşiktaş takımı cevap verir gibi Diatta'yı alıyor. Siz nasıl bu adama karşılk bu futbolcuyla cevap verirsiniz. Beşiktaş yönetimi yatsın kalksın Ertuğrul Sağlama dua etsin. Bu takıma yinede böyle futbol oynatabilen bir teknik adamın önünde diz çökmeleri gerekir. En çok kızdığım siz Carew'i satıyorsunuz aynı yönetim şimdi tekrar Carew'i alma çabalarına giriyorsunuz. Bunun 'da tek sebebi Fenerbahçe peşine düştü ya Carew'in onlara inat olacak ya Beşiktaş yönetimide Carew'in peşine düştü.

Demek istediğim bu yönetim ne futboldan anlıyor nede transfer etmeden anlıyor. Bu yönetim hala çıkıp şerefleri ile istifalarını vermiyorlar üstelik birde açıklamada bulunuyorlar. Hala siz Yıldırım Demirören,Sinan Engin, ve ekibi Beşiktaş taraftarından bu kadar yediğiniz laflaları nasıl kendinize yedireceksiniz? Hala nasıl bu taraftarın karşısına çıkacaksınız? Önümüzdeki Beşiktaş maçına gelindiğinde siz inanıyormusunuz Beşiktaş taraftarının sizleri bağrına basacağına? İnanıyorsanız aldanıyorsunuz. Sizin tek yapmanız gereken Beşiktaş takımını daha kötü durumlara getirmeden bırakmak olmalı.
Powered By Blogger