7 Kasım 2007 Çarşamba

FENERBAHÇE LİVERPOOL MAÇI ÖNCESİ SON DURUMLAR


Öncelikle şunu belirtmek istiyorum Fenerbahçe'nin bu maçı alması çok önemli. Bütün Türkiye'nin beklentisi o yönde. Canı gönlümüzden Başarılar Fenerbahçe. İnşallah bugün Şampiyonlar Ligi tur Vizesini alacağız.

Biz şuna inanıyoruz ki Fenerbahçe Bu PSV'yi evire çevire yenecek. Ama bazı oyuncuların eksikliği yinede kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Fenerbahçenin hafta sonunda oynadığı Derbi maçında Beşiktaşlı Gökhan Zan'ın sakatlanması dün Beşiktaşa pahalıya patlamasına sebep oldu. bunu vurgulamamın asıl nedeni bir futbolcunun eksikliği bir takımı ne kadar etkileyebildiği.

Fenerbahçe'de Eksikler söz konusu Sakatlık hariç birde cezalı futbolcuların olması işin tadını iyice kaçırıyor. İşte Fenerbahçe'nin en son durumu cezalı ve sakat futbolcular ; Lugano'nun sarı kart cezası yani defansın beli sayılacak bir oyuncu. İkincisi Deivid. Bu youncunun kırmızı kart cezası. Sakat futbolcular Kezman başta olmak üzere hala tam anlamıyla iyileşmek bilmeyen Appiah ve bunun gibi işte eksikler.

Tabiki bu oyuncuların yerleri dolacaktır. Ama insan yinede tereddüt içerisine giriyor. İnşallah öyle kötü bir sonuçla karşılaşmayız. PSV takımına geldiğimizde onlarda tek oyuncu eksik o da Addo sol kanat oyuncuları.

İşte son durumlar böyle. Artık maç zamanı artık tarih yazma zamanı biz bugün Şükrü Saraçoğlu Stadında tarih yazacağız. Hepimiz buna inanıyoruz. Biz İnteri yendiğimiz maçın sevincini yaşamak istiyoruz. Biz olanları unutmak istiyoruz. Bunların hepsi Fenerbahçe senin elinde. sana sonsuz Başarılar.
Powered By Blogger