24 Kasım 2007 Cumartesi

FENERBAHÇE ANKARASPOR MAÇINDA SHOW VARDI

Fenerbahçe zorlu İnter maçı öncesinde bugün akşam Şükrü saraçoğlu stadında adeta show yaptı. taraftarların tam 6 gol izlediği mücadelede taraftarlar gole doydu. Fenerbahçe'de tam 3 gole imza atan Alex de souza takımnın galip gelmesinde büyük pay sahibiydi.

Şampiyonlar liginde türiyeyi en iyi şekilde temsil eden Fenerbahçe İnter maçı öncesi iyi mesajlar verdi. Bugün akşam oynadığı futbolla göz dolduran Fenerbahçe'den aynı başarıyı hafta içerisinde oynayacağı İnter maçında'da göstermesini bekliyoruz. Bugün sahada bir isim vardıki O Alex tutulmak bilinmedi. Alex attığı 3 nefis golle takımını sırtlayan isimdi. Alex'in 3 golünün yanı sıra Semih'in attığı gol görülmeye değer cinstendi.

Ankaraspor ligde kötü gidişe devam diyor. maçtan önce yaptığım tahminde Fenerbahçe'nin farklı bir şekilde kazanacağını söylemiştim. Fakat Ankaraspor'un oyuncusu Mehmet Yılmaz attığı 2 golle maçın farklı bitmemesine sebep olan isimdi. Fenerbahçe Ankaraspor maçında atılan gollerin dışında nefis bir mücadele vardı. Fenerbahçe müthiş taraftar desteği ilede bu maçtan galip gelmeyi başardı. Böylelikle ligin 12. haftasında aldığı Kayserispor yenilgisinide unutmuş oldu.

Şampiyonlar ligindeki temsilcimize İnter maçında sonsuz başarılar diliyorum. Son olarak şunları eklemek istiyorum. Fenerbahçe Ankaraspor maçının golleri'ni ve maçın görüntüleri'ni mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Fenerbahçe Ankaraspor maçının sonucu: Fenerbahçe - Ankaraspor : 4 - 2
Powered By Blogger