6 Kasım 2007 Salı

06.11.2007 SALI GÜNÜKÜ ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU VE D GRUBU'NUN MAÇLARI'NIN TAHMİNLERİ


C grubu :

Lazio - W.Bremen : Lazio hem şampiyonlar liginde hemde italya liginde kötü gidişe bir türlü dur diyemiyor. C grubu'nda 2 puanla son sırada bulunan Lazio artık kötü gidişe dur demek istiyor. 2 hafta önceki şampiyonlar ligi maçında W.Bremen kendi sahasında Lazio'yu hatırlanacağı gibi 2 -1 le yenmişti. Lazio bilindiği gibi kendi sahasında kolay kolay maç vermiyor. İki takımında bu maçta şansları eşit gibi duruyor. Belki iki takımada beraberlik yarayacak bir skor değil ama Lazio ve W.Bremen'in berabere kalacakları gibi bir idda'da bulunuyorum.

Olympiakos - Real Madrid : C grubunun diğer mücadelesi Fransa temsilcisi Olympiakos'un stadında olacak. Geçen şampiyonlar ligi maçını hatırlayacak olursak ; Real Madrid İspanya'da Olympiakos'a sahayı dar etmiş ve 4 - 1 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı. O maç real madrid açısından gayet rahat geçmişti. Ama bu maçın diğer maç kadar kolay olmayacağı kanısındayım. Real Madrid Grubun'da lider olmanın'da verdiği avantajla bu maça fazla asılmayacaktır. Takımların beraber oynadıkları diğer maça aldanmamak lazım onun için bu maçı Olympiakos'un zorda olsa alacağını düşünüyorum.

D grubu :

Celtic - Benfica : D grubunda aslında hiç şans tanımadığım Benfica son oynadığı yine Benfica takımını kendi sahasında zorlada olsa 1 - 0 yenmeyi başarmıştı. Son maçta aldığı 3 puanla yani ilk puanı ile bir anda 3. sıraya yükselerek potaya giren Benfica bu maçtada elinden geleni yapacaktır. Ama Celtic kendi sahasında oynamanın'da verdiği avantajla Benfica'yı zor'da olsa yenecektir diye düşünüyorum.

Shakhtar Donetsk - AC Milan : Grub'da liderlik için yarışan Milan ve Shakhtar Donetsk tekrar karşılaşıyorlar. Son oynadıkları mücadele'de Geçen senenin Şampiyonlar ligi Şampiyonu Milan tecrübesi sayesinde Shakhtar Donetsk'i 4 - 1 gibi farklı bir skor ile mağlup etmişti. Şampiyonlar Ligine çok iyi başlangıc yapan Shakhtar takımı üst üste ikinci kez Milan ile karşılaşması onlar açısından üzücü. Bu maçtada Milan'ın bu maçtan galip geleceğini tahmin ediyorum.
Powered By Blogger