20 Kasım 2007 Salı

EURO 2008 F GRUBU VE G GRUBU MAÇLARI'NIN TAHMİNLERİ

21.11.2007 : Çarşamba :

F grubu :

21:00 : İsveç - Letonya : İsveç açısından pekte zor bir mücadele olacağını düşünmüyorum. İsveç bu maçı alıp bu gruptan ıkmayıda garantileyen ikinci takım olarak Avrupa şampiyonasına katılmayı hak kazanacaktır. İsveç oynadığı futbollada oldukça letonya takımından üstün gözüküyor. Onun için bu maçı rahat kazanacaktır.

21:00 : Danimarka - İzlanda : Danimarka grupta avrupa şampiyonasına katılabilecek takımlar arasında gösterilirken. Pekte grupta istediği sonuçları alamadı ve Gruptan çıkma şansınıda değerlendiremedi. Bu maç okadarda önemli bir maç olmayacak iki takım açısındanda yinede Danimarka bu maçtan seyircisi önünde galip gelerek taraftarına yinede moral açısından bu maçı alarak bir nebze olsun kendisini affettirecektir. Bu maçı Danimarka kazanacaktır.

22:00 : İspanya - Kuzey İrlanda : İspanya milli takımı gruptan çıkmayı garantilemiş olması yinede Bu maçın önemini azaltmış sayılmaz. İspanya takımı kendi seyircisi önünde bu maçtan galip gelmek isteyecektir. Ve gruptan Lider çıkabilmak için bu maçın önemini biraz daha arttırıyor. sonuçta İspanya'nın Kuzey İrlanda karşısında maçı alacağını düşünüyorum.

G grubu :



19:00 : Slovenya - Bulgaristan :Hollanda ve Romanya'nın G grubunda Avrupa şampiyonasına katılmayı garantilemiş olması. Bulgaristan açısından bu maçın önemini azalttı. Bulgaristan'nın grupta yinede bu kadar savaşçı bir şekilde buraya kadar gelmesi onlara tebriği hak ettiriyor. Bu maçtada Slovenya takımını Bulagaristan Milli takımının yeneceğini düşünüyorum.
19:00 : Beyaz Rusya - Hollanda : Hollanda milli takımı bu maça sadece Gruptan lider olarak çıkmak için bu maçta galip gelmek isteyecektir. Ve bu maçtada Beyaz Rusya karşısında pekte zorlanmayacağını düşünüyorum. Hollanda Milli takımı bu maçı kazanacaktır.


21:00 : Romanya - Arnavutluk : Romanya takımıda tıpkı Hollanda gibi Gruptan Lider çıkmak için bu maçta mücadele verecekler. Pekte güçlü olduğunu düşünmediğim Arnavutluk milli takımını Romanya milli takımı kendi seyircisi önünde rahat bir şekilde yeneceği
Powered By Blogger