14 Kasım 2007 Çarşamba

HAYDİ A MİLLİ TAKIM TÜRKİYE İÇİN


A Milli takımımız 17.11.2007 Cumartesi günü Norveç ile karşılaşacak. A Milli takımımız için son şans. Avrupa elemelerine katılmak için grubumuzda son şansımız mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Haydi A Milli takımımız kazan bu maçı dök bizleri sokaklara.


Grubumuzda en son oynadığımız Yunanistan maçını bu maçla unutmak istiyoruz. Gruba çok iyi başlangıc yapıp daha sonra olmadık yenilgiler alıp bir anda gruptan çıkamayacak pozisyona geldik. Türkiye Norveç maçı öyle bir olacakki tam final havasında geçecek.


Norveç Milli takımının verdikleri demeçler bizleri kızdırdı. Biz türkiyeyi rahat yeneriz onları mah vedeceğizgibi sözler kullanmaları bizleri oldukça kızdırdı. Onlarla sahada görüşeceğiz tabiki. Bizler inanıyoruz ki Avrupa Elemelerine türk milli takımımız katılacak. Bunun başka çıkar yolu yok. Bu seferki maç farklı olacak. Almanya'da oynadığımız maç gibi kolay olmayacak onlar için şanssız yere yediğimiz golleri unutmadık.


Milli takımımıza Mehmet topuz'un sakatlanmasının ardından Yusuf Şimşek kadroya dahil edildi. Bizim için bütün oyuncularımız bu maçı kazamak için sahaya çıkacaklardır. A Milli takımımıza canı gönülden başarılar diliyoruz.
Powered By Blogger