13 Kasım 2007 Salı

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER YAPMA ÇABALARI


Beşiktaş dün yapılan toplantıdan sonra aynı yönetimle devam etma kararı aldı. Bu kötü gidişi Transfer yapmakla durdurma kararı aldılar. Hiç vakit kaybetmeden Transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Beşiktaş ilk isim olarak Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu John Carew ismi gündeme geldi. Bunu yanı sıra Carew dışında bir çok oyuncuylada temasa giren Beşiktaş yönetimi kesinlikle bir futbolcu takıma dahil etme peşinde. Ara transfer döneminde yapılacak olan transfere yaklaşık 5 milyon euro'yu ayıran Beşiktaş takıma yarayacak bir futbolcu almak istiyor.

Bir zamanlar Beşiktaş'ta futbol oynayan Norveç'li yıldız Carew'le dün görüşme yapan Beşiktaş yönetimi kendisinden olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi hala aynı transfer politikası ile yoluna devam ediyor. Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği oyunculara Beşiktaş yönetimi'de kanca takıyor. Sadece bu transfer edilmek istenen oyuncunun fiyatı doğal olarak artıyor. Transfer'de ana özellik Bir futbolcuya birden çok teklif geldiğinde bu futbolcunun o klüp tarfından değeri yükseltiliyor. Fenerbahçe'de fazla değil bir kaç gün önce Carew ismi ön plana çıktı. Beşiktaş hemen rotayı Carew'e çevirdi. Fenerbahçe'de fatih tekke ismi ön plana çıktı. Hemen Beşiktaş yönetimi Fatih tekkeyi transfer listesine aldı. Beşiktaş yönetimi böyle giderse daha çok sahada istifaya çağırılacağa benziyor.

Neyse biz diğer Beşiktaş'ın transfer etmek istediği futbolculara bir bakalım. Önce Beşiktaş'ın transfer etmek istediği oyuncular şu şekilde ; John Carew, Fatih Tekke, Gabriel Alejandro Paletta, Holosko, Adama Colibaly,Adailton işte Transfer listesi bu şekilde Ocak ayınada bu oyuncularadan en az bir tanesinin transferini gerçekleştirmek isteyen yönetim Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine yapılacak.

Ertuğrul Sağlam'ın düşüncesi Beşiktaş takımı için yararlı olacaktır. Dün yapılan açıklama'da Diatta'nın biletinin kesilmesi en akkıllı kararlardan bir tanesi olarak göze çarpıyor. Ertuğrul sağlam özellikle Arjantin'li Boca'da futbol oynayan defans oyuncusu Gabriel Alejandro Paletta'yı istediğini açıkladı. Bu oyuncu için yaklaşık 3 milyon euro'yu gözden çıkaran klüp Defans'a ilaç gibi olacağı düşüncesinde. Ertuğrul Sağlam'ın bu oyuncu'nun dışında V.Manisaspor'un Genç forveti Holosko'nun alınmasının takıma fayda sağlayacağı doğrultusunda bir açıklamada bulundu.

Benim düşüncem Eğer şu yapmak istedikleri transferlerden 3 oyuncu'nun Beşiktaş takımını değiştireceği görüşündeyim. Bu söyleyeceğim 3 oyuncudan 2 tanesi'nin alınması takdirde İkinci yarı Bambaşka bir Beşiktaş izleyebiliriz. 1. si Defansa kan getirecek Paletta, 2.si forvet oyuncusu Adailton, Ve 3. İsm ise Beşiktaş'ı canı gönülden seven Holosko bu oyunculardan Defans oyuncusu Paletta ve yanı sıra söylediğim 2 forvetten herhangi birinin alınması takdirde gerçekten Beşiktaş takımın'da büyük bir değişim olacağı düşüncesindeyim.
Powered By Blogger