5 Kasım 2007 Pazartesi

HAYDİ KARA KARTAL'IM BİR KEZ DAHA


Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş yarın akşam Liverpool''la karşılaşacak. İngiltere'de oynanacak olan maçta temsilcimiz bu maçı muhakkak kazanmak veya en azından bir puan alarak buraya dönmesi gerekiyor. Haydi Beşiktaşım sen bunu 15 gün önce yaptın bir daha yaparsın.

Şampiyonlar ligi grubunda üçüncü sırada bulunan takımımız 4. maçına çıkacak. Liverpool'u İstanbul İnönü stadında diller destan bir şekilde yenen Beşiktaşımız dan yine bir galibiyet bekliyoruz. Şüphesiz bu maç hem bizim açımızdan Hem'de Liverpool açısından son derece önemli. Gruplar''daki son üç maça gidilirken kaybedilecek bir puan bile çok değerli onun için bu maçtan kesinlikle Beşiktaşın puan çıkartması gerekir.

Liverpool takımı Grubumuz'da 1 puan'la son sırada bulunuyor. Onlar açısından ya tamam ya devam maçı olacak Beşiktaş maçı. Ama gönlümüz inşallah onlar için tamam maçı olur. Sahadan biz galip bir şekilde ayrılırız ve yolumuza devam ederiz. Gerisi bizi ilgilendirmez.

Şuna değinmek istiyorum ki ; Beşiktaş hafta sonunda oynadığı Fenerbahçe derbisi'nde yaşadığı olayların stresini inşallah maça kadar atar. Şampiyonlar Ligi maçımız bizim açımızdan'da çok kritik. Eğer bu maçtan yenilgiyle ayrılmak zorunda kalırsak UEFA'ya gitme şansımız bile çok zora girecektir. Eğer bu maçtan Beşiktaş puan çıkarabilirse Şampiyonlar liginde bir üst tura çıkabilma şansımızın artacağı görüşündeyim.

Beşiktaş'ımız sen bu takıma İnönüde öyle bir ders verdin'ki ; Bu dersi tekrar verebileceğine canı gönülden inanıyoruz. Bir destan daha bekliyoruz. Onların gözü korktu bizden biz onlara neler yapabileceğimizi yaşattık. Kara Kartal sonuna kadar güveniyoruz. Başarılar BEŞİKTAŞ!!!!
Powered By Blogger