7 Kasım 2007 Çarşamba

07.11.2007 ÇARŞAMBA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE G GRUBU VE H GRUBU MAÇLARI'NIN TAHMİNLERİ


07.11.2007 : Çarşamba :

G grubu :

İnter - CSKA Moskov : Fenerbahçemizin'de grubunda bulunduğu G grubundaki maçta İnter bu maçı alırsa büyük ihtimalle gruptan çıkmayı garantileyecek diyebiliriz. Son şampiyonlar ligi maçında CSKA'yı Rusya'da yenmeyi başaran İnter bu maçtada farklı olmayacak gibi duruyor. Bu maçtanda galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum. Ama şunu untmamak gerekir ki Rusya temsilcisi CSKA Moskova bu maçı kolay kolay vermeyecektir. Onlarında hemen hemen son şansı. Zevkli bir mücadele olacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe - PSV Eindhoven : İşte temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçı tabiki duygusal ama Fenerbahçe bu maçtan galip ayrılacaktır. Çünkü ; buişin başka çıkar yolu yok. Tamam belki PSV bu maçta kesin galibiyet parolası ile sahaya çıkacak ama bizimde bu maçı almaktan başka çıkar yolumuz yok. Şayet Zico kahraman olmak için beklenenin dışında bir hamle yapmazsa. Çünkü en son oynadığımız PSV maçında berabere kalmamızın tek sebebinin Zico olduğunu düşünüyorum. Rahat kazanabilirdik o maçı. Neyseartık o maç geride kaldı. Eğer bu maçı alırsak büyük ölçüde Fenerbahçe bu gruptan çıkacaktır. Başarılar Fenerbahçe.......

H grubu :

Slavia Prague - Arsenal : Arsenal yine tarihinin en basit maçlarından bir tanesine çıkacak. Arsenal Son şampiyonlar ligi maçında bilindiği gibi Slavia Prague'a Tarihi fark attmıştı. Şampiyonlar ligi tarihinde rekor kırmıştı. Taki düne kadar bu rekor Arsenal'in elinde idi malesef bu rekoru dün akşam Liverpool Beşiktaş karşısında kırdı. Neyse bu maçı hatırlamanın bir anlamı yok. Dediğim gibi Arsenal basit bir maça çıkacak ilk maç taki gibi o kadar farklı bir sonç çıkacağına inanmıyorum. Ama sonuçta Arsenal kazanacak diye idda ediyorum.

Steaua Bucuresti - Sevilla : Grupta zate şans vermediğim Steaua Bucuresti artık son çırpınışlarını yapıyor. Sevilla'da bu maça rahat çıkıyor. Hemen hemen H grubu'nun bir şekil kazandığını söylemek yanlış olmaz. artık kimin gruptan çıkıp kimin çıkmayacağı belli oldu gibi bir şey. Sevilla bu maçı kazanacaktır. Steaua Bucuresti galiba bu grupta sıfır puan çekecek.
Powered By Blogger