16 Kasım 2007 Cuma

EURO 2008 ELEMELERİ D GRUBU, E GRUBU, F GRUBU VE G GRUBU MAÇLARININ TAHMİNLERİ

D grubu:

17.11.2007 Cumartesi :

Saat :21:00: Almanya - Güney Kıbrıs Rum Kes. : D grubunda Almanya gruptan çıkmayı garantileyen takımlardan bir tanesi. Onun için bu maç bir nevi hazırlık maçı gibi olacak. Almanya bu maçtan rahat bir şekilde galip gelecektir.

Saat :21:00: Çek Cumhuriyeti - Slovakya : Gruptan çıkmayı garantileyen diğer takımda Çek Cumhuryeti Onlar içinde Eoro 2008 maçlarından önce bir hazırlık maçı havasında geçecektir. Bu maçı Çekler kazanacaktır. Belki kolay olmayacak ama sonuçta kazanacağı görüşündeyim.

Saat :21:00: Galler - İrlanda : İrlanda son maçını kazanmak istiyor moral açısından. Gruptan çıkma şansını yitiren İrlanda hiç olmassa son maçında Galleri yenerek ülkesine dönmek istiyor. Zorlu bir mücadele olcak. Ama İrlanda tecrübesi ve gücü ile bu maçı kazanacaktır.

E grubu:

17.11.2007 : Cumartesi :

Saat :19:00: Andora - Estonya : grupta son iki sırada bulunan iki takımın mücadelesinde Andora Estonyayla yenişemeyecek düşüncesindeyim. Bu maç berabere bitecektir.

Saat :20:00: İsrail - Rusya : Rusya açısından son derece önemli bir karşılaşma bir maç eksiği bulunan Rusya İngiltere'den iki puan geride bulunuyor. Bu maç gruptan çıkmak açısından gerçekten çok önemli bir maç Rusya için. İngiltere gibi bir takımı geride bırakırlarsa çok sükse yapacaklar. İsrail'i ne yapıp edip yenecekler diye düşünüyorum.

Saat :21:00: Makedonya - Hırvatistan : Büyük ihtimalle gruptan çıkmayı garantileyen Hırvatistan bu maçı kazanarak işi ihtimale bırakmak istemiyor. Hırvatistan Deplasmanda bir puan bile alsa gruptan çıkmak için yeterli. Onun için öncelikle gol bulup bunu korumak için savaşacaklardır. Bu maçı kazanarak grıptan çıkmayıda garantileyeceklerdir.

F grubu:

17.11.2007 : Cumartesi :

Saat :18:00 : Letonya - Liechtenstein : İki takım açısındanda pek önemi olmayan bir mücadele sadece moral maçı gibi bir şey. Bu maçta pek tat olmayacağını düşünüyorum. Letonya'nın bu maçı kazanacağı görüşündeyim.

Saat :21:00 : İspanya - İsveç : İki takımda kol kola çıkmak üzereler. Bu maçta her iki takım maçı riske atmamak için mücadele vereceklerdir. Bir puan her iki takımada yetecek. Onun için pek birbirlerini zorlamayacaklardır. Ve bu maçta beraberlik çıkacağı ve iki takımında gruptan çıkacağı kanısındayım.

Saat :21:45 : Kuzey İrlanda - Danimarka : İki takımda son şansları olan bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. Gruptan Çıkma şansları iki takımında zor gibi görünsede yinede olası şanslarını değerlendirmek isteyeceklerdir. Ama Danimarka bu maçtan galip gelecektir. Ama Galip geldiğine sevinemeyecek diye düşünüyorum. Çünkü diğer takımlar berabere kalıp beraber çıkacaklar.

G grubu :

17.11.2007 : Cumartesi :

Saat :21:00 : Arnavutluk - Beyaz Rusya : İki takım açısından prestij mücadelesi şeklinde geçecek bir maç İki takımda bu maçı pek önemsemeyeceklerdir. Zevksiz bir maç olacağı görüşündeyim. Ev sahibi ekip Arnavutluk bu maçı kazanacaktır.

Saat :21:00 : Bulgaristan - Romanya : Bulgaristan açısından son derece çok önemli bir maç. Bu maçtan kesinlikle galip gelmesi şart. Romanya Gruptan çıkmayı garantileyen takım olarak rahat bir karşılaşmaya çıkıyor. O açıdan bu maça fazla önem vermeyecektir diye düşünüyorum. Ama Gruptan lider çıkmak için yinede maçı kaybetmak istemeyecektir. Bu maçı berabere biecek diye düşünüyorum.

Saat :21:30 : Hollanda - Lüksemburg : Hollanda gruptan çıkmayı garantilemek için son mücadelesi. Grupta hiç bir varlık gösteremeyen Lüksemburg son sırada bulunuyor. Bu maçtada Hollanda karşısında pek bir varlık gösteremeyecektir. Hollanda farklı bir şekilde kazanacaktır.

Powered By Blogger