20 Kasım 2007 Salı

AVRUPA ŞAMPİYONASI ELEMELERİ A GRUBU MAÇLARININ TAHMİNLERİ

A grubu :

21.11.2007 : Çarşamba :

Azerbaycan - Belçika : A grubunda iki takımın'da gruptan çıkma gibi bir şansları kalmadı. Yani anlayacağınız. Vasatın altında bir mücadele olacağı kanısındayım. Azerbaycan kendi evinde Belçikadan yenilgi alacağını düşünüyorum. Belçika tatsız olacağını düşündüğüm maçta galip gelecektir.

Ermenistan - Kazakistan : Kazakistan Bilindiği gibi Cumartesi günü Sırbistan'la oynayacağı maçı kötü hava şartları nedeniyle Pazartesi günü yapmıştı. Onun için rakibine göre daha yorgun durumda bulunan Kazakistan üzerine birde yol eklenince yani deplasmanda olunca işi iyice zorlaşıyor. Ermenistan'ın bundan faydalanacağı kanısındayım. Gerçi EWrmenistan Milli, takımının maçı alması bir şey değiştirmeyecek. Her iki takım açısından bu maçın pek bir önemi yok.

Sırbistan - Polonya : A grubunda Avrupa şampiyonasına katılmayı kazanan tek takım olan Polonya bu maça çıkarken çok rahat. Oysa Sırbistan takımının hala bir ümit'de olsa çıkma şansı var. Onun için onlar açısından son derece önemli bir maç. Önce kendisinin kazanması gerekir. Daha sonra portekiz Finlandiya maçını beklemek zorunda. Bu maçta Finlandiya'nın galip gelmesi taktirinde Sırbistan'ın hala umudu olacak. Onun için bu maçta ne yapıp edip Sırbistan'ın bu maçtan galip gelemesi gerekir. Fakat ben bu maçta iki takımında bir birine üstünlük sağlamayacağı kanısındayım.

Portekiz - Finlandiya : İşte dayanılmaz bir maç tahmin etmesi okadarda zor bir karşılaşma. Belkide gruptan çıkacak diğer takımı belli edecek bir karşılaşma. Bir defa şu ihtimal var hangi takım kazanırsa belkide onun çıkacağı bir karşılaşma. Şayet Portekiz kazanırsa Gruptan çıkmayı garantileyecek. Berabere kalınması durumunda yine diğer maçlara bakılmaksızın Portekiz Gruptan çıkacak. Aksi takdirde Finlandiya'nın kazanması durumunda Sırbistan maçının sonucu ve sırbistan'ın oynayacağı son maç gruptan kimin çıkacağını belli edecek. Onuın için tahmin etmesi çok zor bir karşılaşma ama yinede ben bu gruptan çıkacak olan takımın Portekiz olacağını düşünüyorum.

Powered By Blogger