9 Kasım 2007 Cuma

TÜRKCEL SÜPER LİG 12. HAFTA DENİZLİSPOR TRABZONSPOR MAÇ'I SONUCU VE YORUMU


Türkcell süper ligin 12. haftasının açılış maçında Denizlispor Trabzonspor'u yenmeyi başardı. Trabzonspor bu yenilgisi ile ligde işlerini iyice zora soktu. Yine deplasman fobisini bu maçta da devam ettirdi. tam 84 gündür deplasmanda kazanamayan Trabzonspor Denizli deplasmanındanda eli boş döndü.

Ersun Yanal'lı Trabzonspor iniş ve çıkışlara devam ediyor. Ya bu arada Denizlispor Trabzonspor maçı'nın sonucu : Denizlispor - Trabzonspor : 2 - 0 Geçen hafta evinde seyircisiz oynadığı maçta galip gelmeyi başaran Ersun yanal'ın öğrencileri bu maçta Denizlispor'a boyun eğmek zorunda kaldılar.

Denizlispor'un attığı goller'in dışında direkten dönen topları maçı daha bi güzel hale soktu. Denizlispor Trabzonspor maçının gollerinden çok sahada oynanan futbol bir hayli zevk verdi futbol severlere. Bu arda Denizlisporlu futbolcu attığı gol ve oynadığı futbolla bence maçın yıldızı idi.

Denizlispor Trabzonspor maçının özet görüntülerini bir iki saat sonra sitede bulabilirsiniz. Trabzonspor kaybettiği bu puanları çok arayacak gibi. Maçtan önce yaptığım tahminde yanıldım. Trabzonspor'a açık futbol yaramıyor. Galiba bu gidişle Trabzonspor'da ikinci bir revizyon şart. tabi bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz.
Powered By Blogger