6 Kasım 2007 Salı

ŞAMPİYONLAR LİGİ TARİHİNİN EN FARKLI MAÇI LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇI

.İnanın söyleyecek bir şey bulamıyorum. 20 dakika içerisinde biten bir maç. Liverpool takımı bu maçla Şampiyonlar liginde tarhi bir skora imza attı. Resmen hezimete uğradığımız bir maçtı.

Bu maçla tarihe geçen Liverpool istanbul'da oynadığımız maçın'da acısını fena çıkarttı. Bir oyuncunun bile bir takımı bu kadar etkilemesi olacak iş değil. Gökhan Zan2ın sakatlığı Beşiktaş defansını dağıtmaya yetti.Beşiktaş yönetimi olsun Ertuğrul Sağlam olsun sen o takımda Ditta gibi oyuncuları tutarsanız biz böyle hezimetlere daha çok uğrarız.

20 dakika içerisinde biten bir maç dedim ya ; Aynen öyle oldu. İlk golü defansın inanılmaz hatasından yedik. Golü yediğimiz dakika daha 12.dakika bu saatten sonra yapılacak bir şey yoktu. Arkasından hakemin Liverpool lehine verdiği yanlış bir kararla taç atışı işimizin bittiği andı. Bu taç atışında Liverpool tecrübesini konuşturdu ve ani bir şekilde ikinci golü buldu. ve işte maçın bittiği andı.

İlk yarıyı bu şekilde bitirmeyi başaran Beşiktaşınkinci yarıya farklı bir şekilde çıkmasını beklerken fazla bir değişiklik olmadı. Çıkan oyuncu Serdar Özkan giren oyuncu ise Ali Tandoğan böyle bir değişiklikten ne bekleyebilirsinizki; Neyse daha fazla değişiklikler hakkında konuşmaya gerek yok.

İşte size bir Diatta klasiği daha biz bu sahneleri daha önce yaşamıştık. Defansta buluştuğu topu alıyor senin çalım atmak neyine çalım atmayı deniyor ve tabi doğal olarak yapamıyor. Kullanılan serbest vuruş kalemize gol olarak yansıyor. Bu dakikadan sonra takım iyice çöküyor. Moral diye bir şey kalmıyor. ve onadan sonrası böyle oluyor. İşte sonuç ; 8 -0 . Liverpool Beşiktaş : 8 - 0.

Şunu vurgulamak istiyorum ki Beşiktaş'a Benayoun yetti. Maçın adamı olarak gördüğüm futbolcu Şampiyonlar liginde tarihe geçen bir futbolcu. Kalitesini istanbuldaki maçta göstermişti. Ve bu maçtada Benayoun'un attığı goller olsun oynadığı futbol olsun gerçekten görmeye değerdi. Daha fazla söyleyecek bir şey yok sonuçta 8 -0 gibi tarihi bir skor hem beşiktaş açısından hemde Şampiyonlar ligi açısından.

Liverpool Beşiktaş Maçı'nın özet görüntüleri, Liverpool Beşiktaş maçının golleri bunu tabi yayınlamak istemezdim ama tarihi bir maç olduğu için üzülerekte olsa yayınlıyorum.
Powered By Blogger