27 Kasım 2007 Salı

ŞAMPİYONLAR LİGİ 28.11.2007 ÇARŞAMBA GÜNÜ A GRUBU,B GRUBU, C GRUBU VE D GRUBU MAÇLARININ TAHMİNLERİ


28.11.2007 : Çarşamba :

A grubu :

21:45 : Liverpool - FC Porto : Temsilcimiz Beşiktaşıda çok yakından ilgilendiren bir maç. Yarın akşam inşallah her şey istediğimiz gibi olur. Liverpool'un Porto'yu kesinlikle yenmesi gerekir. Hem bizim için hemde kendileri için bu maçı almak zorundalar. Kendilerininde gruptan çıkmak için bu maçı alması gerekir. Porto gerçekten kuvvetli bir takım ama yarın akşam Liverpool bu maçı alacak ve bizde Marseille'yi yenerek grupta şansımızı son maça taşıyacağız. Liverpool - Porto maçında Liverpool'un yeneceğini düşünüyorum.

21:45 : Beşiktaş - Marseille : İşte o kadar kötü maçlar çıkartmamıza rağmen grupta şansımızı sürdürmemiz adına bizim son şansımız. İnönüde Beşiktaş çok farklı oynuyor. Helede taraftarını arkasına alırsa ; Tekrar bir Liverpool zaferi gibi bir zafer yaşayabiliriz. biz buna gönülden inanıyoruz. İlk maçı hatırladığımızda Marseille takımı çok sert futbol oynayan bir takım olduğunu ilk maçtada görmüştük. Bu maçtada aynı şekilde oynayacaklardır. Ama bu bizim işimize yarayabilir. Beşiktaş akıllı bir futbol ortaya koyduğunda inanıyoruz ki biz bu maçı rahat kazanacağız. Tabiki tahminim Beşiktaş'ın bu maçı alacağı yönünde.

B grubu :

21:45 : Rosenborg - Chelsea : Bu grupta bütün takımların şanslarının sürmesi oldukça gruptaki takımları sıkıntıya sokuyor. Özellikle Rosenborg takımı topladığı 7 puanla dikkatleri oldukça üzerine topladı. Önce bu grupta pek favori olarak görmediğim bir atkımdı fakat beni oldukça şaşırttı. Ve oynadığı futbol hiç'de yabana atılacak bir cinsten değil. Chelsea'nin bu maçta işinin hiçte kolay olduğu söylenemez. Bu maçta iki takımında birbirine üstünlük sağlayamayacağını düşünüyorum.

21:45 : Valencia - Schalke 04 : Valencia bu grupta pekte istediği verimi alamadı. Favori gösterilen takımlar arasında bulunan fakat son iki maça girerken hala 3 puanı nın bulunması oldukça kendilerde sıkıntı yaşattı. İki takım açısındanda çok zor bir mücadele olacak. Her iki takımda kazanmak için oldukça çaba göstermek zorundalar. Ama Valencia'nın bu maçtan galip bir şekilde sahadan ayrılacağını düşünüyorum.

C grubu :

21:45 : W.Bremen - Real Madrid : İşte şampiyonlar liginde en zor gruplardan bir tanesi. Real Madrid şuan için grupta 8 puan'la lider durumda fakat her an her şey değişebilir. bu guruptada bütün takımların şansları devam ediyor. W. Bremen'in muhakkak kazanması gerektiği bir maç. Ama Real Madridinde gücü ortada çok zorlu bir mücadele olacak ama iki takımında birbirlerine üstünlük sağlayamayacağını düşünüyorum. Berabere kalacaklar.

21:45 : Lazio - Olympiakos : Herhangi bir takımın kaybetmesi halinde telafisi olmayacak bir maç. İki takımda eşit puanlara sahipler, bu maçı iki takımda riske atmak istemeyeceklerdir. İki takımda çok temkinli bir maç ortya koyacaklardır. Öncelikli amaçları yenilmemek olacaktır. Onun için bu maçın beraberlikle sonuçlanacağını tahmin ediyorum.

D grubu :

21:45 :Benfica - AC Milan : İşte tam Milan'ın dişine göre bir rakip bu maçın sonunda Milan Gruptan çıkmayıda garantileyecek. Yani bu maçtan galip gelecek. Hemde hiç zorlanacağını düşünmüyorum. Rahat bir şekilde Benfica'yı yeneceği görüşündeyim. Daha fazla bir şey söylemeye gerek duymuyorum.

21:45 : Celtic - Shakhtar Donetsk : Gruba çok iyi bir şekilde başlayan fakat daha sonra yani iki maçtan sonra çöküşe geçen Shakhtar takımı topladığı 6 puanda kaldı. Ama Celtic'in oynayacağı son maçın Milanla olması onların biraz daha şansının kuvvetli olduğunu gösteriyor. Yine'de Shakhtar takımının en azından bu maçtan beraberlikle ayrılması gerekir, ama bu maçta Celtic kendi saha avantajını'da iyi kullanarak bu maçtan galip bir şekilde ayrılacağını düşünüyorum.
Powered By Blogger