24 Kasım 2007 Cumartesi

TÜRKCELL SÜPER LİG 25.11.2007 PAZAR GÜNÜ MAÇLARININ TAHMİNLERİ

25.11.2007 : Pazar :

Gaziantepspor - Gençlerbirliği : Türkcell süper ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor evinde Ankara temsilcisi Gençlerbirliğini ağırlayacak. 12. haftayı hatırlarsak Gaziantepspor yine bir ankara temsilcisi olan Ankaragücü ile oynamıştı. Deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1 - 0 yenik ayrılmıştı. Gençlerbirliği ise Lider Galatasaray'la oynamıştı geçen hafta çok çekişmeli geçen bu maçta Gençlerbirliği Galatasaray'a 3 - 2 mağlup olmuştu. Bu maçta her iki takımda kazanmak çin ellerinden geleni yapacaklardır. Ama Gaziantepspor'un Gençlerbirliğini zorda olsa yeneceği kanısındayım.

Sivasspor - Kayserispor : İşte çok zorlu bir maç daha.Ligde zirveye oynayan Sivasspor ligin yine üst sıralarını zorlayan Kayserispor'u evinde ağırlayacak. Sivasspor 12. haftada kötü günler geçiren Beşiktaş'ı sahasında yenmeyi başarmıştı. Aynı şekilde Kayserispor'da dört büyüklerden Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmeyi başarmıştı. İki takımında oynadıkları futbol eşit sayılacak durumda. Onun için her iki takım açısındanda çok zorlu bir mücadele olacak gülen tarafın olmayacağını düşünüyorum. Bu maçta beraberlik çıkacağını savunuyorum.

Trabzonspor - Galatasaray : İşte geldik derbiye. Trabzonspor hatırlayacağımız gibi aldığı kötü sonuçlar nedeni ile Teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getirmişti. Belki söylemesi çok erken ama Ersun hoca'da Trabzonspor'a pek yaramadı gibi. Trabzon'un başına geldiğinden bu yana 3 maçta 2 yenilgi bir galibiyet alan Ersun Yanal yaptığı açıklamalarda takımın iyiye gittiği düşüncesinde. Trabzonspor bundan önce oynadığı maçlardaki gibi Galatasaray maçınadada açık bir futbol ortaya koyacaktır diye düşünüyorum. Çok zevkli ve bol gollü geçeceğini düşündüğüm bir derbi olacak. Bu derbi'de gülen tarafın Trabzonspor olacağını düşünüyorum. Trabzonspor bu zor geçecek mücadelede zorlada olsa kazanmasını bilecektir.

Ankaragücü - Vestel Manisaspor : Ligde güle oynaya giden Ankaragücü durumunda oldukça memnun. Ligin orta sıralarındaki yerni hiçte kaptıracak gibi görünmüyor. Vestel Manisaspor'da ise durumlar hala ciddiyetini koruyor. V. Manisaspor bir maç çok iyi sonuç alırken bir maç çok kötü sonuç alıyor. yani inşli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Bu maçta Vestel Manisaspor çok zorlanacak. Özellikle Ankaragücü kendi sahasında iyi futbol oynuyor. Ankaragücü'nün zorda olsa bu maçı kazanacağını tahmin ediyorum.

Bursaspor - Konyaspor : Bursaspor Teknik direktörünü değiştirmesine rağmen alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. Ama oynadığı futbol herkes tarafından beğeniliyor. Fakat aldığı sonuçlar pek iç açıcı değil. Yani güzel futbol oynuyor ama sonuca yansıtamıyor. Konyaspor son haftalarda aldığı flaş galibiyetlerle ligin dibinden bir anda orta sıralara kadar yükselmeyi başardı. Özellikle son üç haftada aldığı üst üste galibiyetler orta sıralara yükselmesinde büyk pay sahibi. Ama bu maçta Bursaspor'un Konyaspor'a dur diyeceğini düşünüyorum. Ve Bursaspor'da bu maçla beraber yükselişe geçecek diye bir tahminde bulunmak istiyorum. Bursaspor Konyaspor'u yenecektir diye düşünüyorum.

Ç.Rizespor - Kasımpaşaspor : Ligin son sıralarında bulunan iki takımın mücadelesinde Kasımpaşaspor'un işi oldukça zor. Ligin en son sırasında bulunan Kasımpaşa Son haftalarda yükselişe geçen Ç.rizespor'a konuk olacak. Bu maçlar Kasımpaşa için ligde kalmak adına oldukça değerli. İleride bu kaybettiği puanlara çok muhtaç olabilir. Aynı şekilde Ç.Rizespor'da bu tür maçlarda puan kaybetmek istemeyecektir. Ç.Rizespor'un bu maçtan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.
Powered By Blogger