10 Kasım 2007 Cumartesi

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI'NIN ÖZETİ VE ÖNEMLİ DAKİKALARI


1' Bu arada maç başladığı anda İnönü'de "Yönetim İstifa" sesleri yükseldi.

2' Delgado ile Higuain ceza alanına paslaşarak şık girdiler. Delgado sol çaprazda şut şansı aradığı anda defans topa ayak koydu..

3' Mehmet Yıldız sağ kanattan ceza alanına İbrahim Toraman'dan sıyrılıp girdi. Son çizgide içeri orta yaptı. Çok tehlikeli gelen top kaleye paralel geçip uzaklaştı ama Mehmet'in topu daha önce dışarıdan çevirdiği işaret edildi..

5' Ceza yayında Mehmet Yıldız'ın geriden gelen arkadaşına çıkarttığı topta araya Cisse girdi.

7' Sivasspor'un sağdan kullandığı kornerde defans topu uzaklaştırdı..
ceza alanı içine soldan kaçan Higuain'e derin pasında, yıldız oyuncu kaleciyi geçti ama ofsayt kararı verildi..

9' Sivasspor'un ceza alanı dışı sağ kısmındaki tehlikeli noktadan kazandığı serbst vuruşta Muhammet Ali'nin direk kaleye vuruşu yandan auta gitti..

10'Beşiktaş yarı alanının ortasında Sivasspor atağında elle oynayan İbrahim Toraman sarı kart gördü.. Bu arada kaptan İbrahim Üzülmez maç başından beri hemen her pozisyonda hakeme itiraz ediyor..

12'Ricardinho'nun sağ kanatta güzel hareketlerinin ardından Delgado'ya pasında bu oyuncunun içeri derin pası auta gitti..


14'Sivasspor atağında Balili ofsaytta kaldı.

16'Higuain ceza alanına defansın yanlış pasıyla girmek istedi ama Sedat araya girip tehlikeye izin vermedi..

18'Delgado ceza alanına sol çaprazdan güzel çalımlarla sokuldu. Şut şansı bulamayınca pasını Ricardinho'ya verdi. Brezilyalı oyuncunun içeri ortasına Delgado koştu ama yakalayamadı..

21'Delgado'nun pasıyla sağ çaprazdan Sivasspor ceza sahasına giren Higuain'in dar açıdan yaptığı vuruş Sivasspor defans oyuncusuna çarparak kornere gitti.

22'Hızlı Sivasspor atağında Muhammet ceza alanına sokuldu ve pasını Mehmet'e verdi! Defans araya girip topu kornere çeldi. Kornerde defans topu yine uzaklaştırdı..

25'Maçta tempo oldukça düşük.. Pas kayıpları ve faullerle de oyun sıkça duruyor.. Bu arada Beşiktaş taraftarının maçın belli bölümlerinde yönetim aleyhine tezahüratı sürüyor!

28'Ve Beşiktaş aradığı golü buldu! Bobo
Bobonun attığı gol;

28'Sağdan Higuain'in ceza alanı ön tarafına yerden ortasına ortasına uçarak kafayla vuran Bobo topu ağlara gönderdi..

29'Higuain bugün çok hareketli.. Delgado'nun bekletmeden kullandığı faul atışında pasını açtığı Higuain çok sert vurdu. Top üstten auta gitti..

31'Hayrettin'in ceza alanı ön kısmında yapılan preste topu kaptırdığı anda Bobo önüne düşen topla ceza alanına girmek isterken top arkasında kaldı..

33'İbrahim Üzülmez soldan ceza alanına nefis bir çalımla sokuldu. Ortasını da ön direğe yaptı ama defans topu karşıladı..

35'İbrahim'in sol kanattan uzaklaştırdığı topu alan Bobo içeride Higuain'i gördü ama defans topa ayak koydu..

36'Sivasspor'un sağ kanattan kazandığı kornerde içeri yapılan ortadan önce, Mehmet Yıldız ile İbrahim Toraman arasındaki sert mücadele nedeniyle hakem oyunu durdurup iki oyuncuyu uyardı. Tekrarlanan atışta içeri düşen top kimseye çarpmayarak uzaklaştı..

38'Balili ve Cisse arasındaki ikili mücadele sonrasında iki oyuncu da sakatlandı ve oyun kısa süre durdu..

40'Bu dakikalarda Sivasspor oyunda topla oynama dengesini düzeltmeye çalışıyor.. Bu dakikalarda Higuain takımda çalışan ve pres yapan isim olarak göze çarpıyor..

42'Higuain sol çapraz uzak mesafeden kaleyi yokladı.. Sert şut yandan auta gitti..

44'Sivasspor atağında Mehmet Yıldız ceza alanına atılan uzun pası alıp içeri çevirdi ama Muhammet'ten önce defans topu uzaklaştırdı..

46'Sezer Badur(Girdi) - İlhan Ummak(Çıktı) (Sivasspor)İkinci yarıda Sivasspor'da Sezer İlhan'ın yerine oyunda..Ve ilk yarı sona erdi.. Beşiktaş 1-0 Sivasspor

46'Ve maçta ikinci yarı başladı..

47'İlk atak Beşiktaş'tan.. Serdar kaleye sokuldu ve şansını denedi. Vuruşunda top kalecide kaldı..

48'Sivasspor'un kazandığı firikikte takımın en golcüsü Muhammet Ali topun başına geçti. Sert ve düzgün vuruş barajı aştı ama Rüştü'nün kucağına gitti..

50'Delgado sol kanattan ceza alanına nefis bir çalımla girdi. Pasını içerideki Ricardinho'ya açtı ama defans araya girip tehlikeyi uzaklaştırdı..

52'Ve Sivasspor 10 kişi kaldı! Çok sert bir faul sonrasında Balili direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

52'Balili ile İbrahim Toraman'ın ortasında kalan topu almak için iki oyuncunun da hamlesi oldu ama Balili'nin İbrahim Toramam'ın kasıklarına gelen darbesi kırmızı karta neden oldu..

54'Hakeme itirazlarından dolayı Hayrettin ve Mehmet Yıldız sarı kart gördü..

55'Sivasspor'un maç başından beri yakaladığı en net pozisyonda Rüştü gole izin vermedi.. Mehmet Yıldız'ın nefis derin pasında Muhammet kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Sert vuruşta açıyı iyi kapatan rüştü mutlak gole izin vermedi..

56'Ve Beşiktaş'ta 10 kişi kaldı! Daha önce sarı kartı olan İbrahim Toraman, direk kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı

56'Mehmet Yıldız'a gönderilen derin pasta bu oyuncuyu formasında çeken İbrahim, hakemin mutlak golü önleme taktiri nedeniyle kırmızı kart gördü..

58'Ve Sivasspor beraberliği yakaladı.. Muhammet frikikten golü atan isim oldu!
Sivassporun attığı gol:

58'İbrahim'in kırmızı kartla oyun dışında kaldığı pozisyonda hafif sağ çaprazdan kazanılan frikikte Muhammet barajın soluna Rüştü'nün kapattığı tarafa nefis bir falsolu vuruş gönderdi. Sert şutta Rüştü uzandı ama çaresiz kaldı.. 1-1

60'Lamine Diatta(Girdi) - Matias Emilio Delgado(Çıktı) (Beşiktaş)

62'Muhammet topsuz alanda yerde kaldı ve oyun tedavi için durdu. Bu arada Beşiktaş taraftarının yönetime tepkisi de tüm hızıyla devam ediyor..

64'Beşiktaş'ın sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta Ricardinho'nun ceza alanına ortasında Murat topu kornere gönderdi.. Kornerde arka direğe yapılan orta kafalardan sekti ve Sedat tarafından uzaklaştırıldı..

65'Hızlı atağı rakibinin formasından çekerek engelleyen Higuain sarı kart gördü..

66'Etkili atakta Serdar'ın sağ kanattan içerideki Bobo'ya ortasını defans engelledi. Süren atakta defans topu sağ kanattan kornere attı. Köşe vuruşunda top ön direkten uzaklaştırıldı. Sağ kanada açılan topu bu kez Ricardinho içeri çevirdi. Diatta'nın kafasından seken topu İbrahim Kaş kafayla kaleye yolladı ama top Akın'da kaldı..

70'Ricardinho bu dakikada soldan iki korner kullandı. İkisi de uzaklaştırıldı.. Süren atakta soldan yapılan ortaya İbrahim Kaş ceza alanında kafayı vurdu. Top kalecide kaldı..68'Beşiktaş'ın sağ kanattan kazandığı kornerde içeri yapılan ortayı Higuain göğüsyle aldı ve kaleyi denedi. Defans son anda topa set oluşturdu..

71'Ali Tandoğan sağdan boş bir koridorda topla buluşturuldu ama ofsaytta kaldı..

72'Ali Tandoğan'ın sağdan penaltı noktasının ilerisine hareketlenen Bobo'ya falsolu etkili ortasını defans uzaklaştırdı. Ön direğe kullanılan kornerde Mehmet defansına yardımcı oldu..

74'Sivasspor etkili geldi! Ceza alanı sol tarafında topla buluştutulan Mehmet Yıldız gelişine sert vurdu. Top Rüştü'den döndü. Bu top boşta kalınca Muhammet rövaşata denedi ama vuruşu etkili olmadı..

75'Muhammet Ali bu dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top direkten döndü ama daha önce ofsayttaydı..

76'Mehmet Yozgatlı(Girdi) - Ali Tandoğan(Çıktı) (Beşiktaş)

76'Serdar Özkan'ın ceza alanı dışından yerden ve isabetsiz şut denemesi yandan auta giderken, taraftardan da büyük tepki gördü..

78'Beşiktaş bir gol şansını daha kullanamadı. Ricardinho Sivasspor yarı alanının ortalarından kazanılan serbest vuruşu defansın arkasına nefis kesti. Bu alanda İbrahim Kaş ve Diaata boşta kaldı. Önde olan İbrahim Kaş boş durumda kafayı vurdu ama topu üst ağlara gönderdi..

79'Muhammet'in ceza alanı dışından sert şutu defansa çarpıp kornere gitti. Sağdan kullanılan kornerde, ön direkte İbrahim Üzülmez topu uzaklaştırdı..

80'Mert Nobre(Girdi) - Serdar Özkan(Çıktı) (Beşiktaş)

82'Ilgar Kurbanov(Girdi) - Devran Ayhan(Çıktı) (Sivasspor)

82'Bu arada maç boyunca tepki göstrilen isimlerden biri olan Sinan Engin ile tribünler arasında bir gerginlik yaşandı..

83'Bobo inanılmaz bir golü kaçırdı! Bu dakikada Ricardinho'nun ara pasında kaleci ile karşıya karşıya kalan Bobo vurdu ama yerde kaldı. Sedat'ın arkasından ittiğini belirten bobo ve Beşiktaşlılar penaltı bekledi ama hakem "devam" dedi..

83' Ilgar Kurbanov (Sivasspor)
Sivasspor'un attığı gol Sivasspor öne geçti.
golün ismi 83'Ilgar Kurbanov (Sivasspor);

83'Ve Sivasspor öne geçti! Hızlı atakta Mehmet Yıldız sağ kanattan ilerledi ve arka direkte boş olan Gurbaov'a açtı! Gurbaov'un yerden vuruşu köşeden ağlara gitti.

84'Bobo'nun kaçırdığı penaltı beklenen pozisyondan sonra Sivasspor'un golünün gelmesi maçı oldukça gerdi..

85'Aytaç Ak(Girdi) - Muhammed Ali Kurtuluş (Çıktı) (Sivasspor)

89'Ricardinho'nun ceza alanına kestiği top penaltı noktasına indi. Bobo'dan önce defans topu son anda uzaklaştırdı..

90'Maçın "4 dakika" uzayacağı işaret edildi.

90'+1 Higuain ceza alanı önüne düşen topu alıp köşeye çok iyi vurdu ama kaleci yatıp topun sahibi oldu..

90'+2 Mehmet Yozgatlı sağ kanattan ceza alanına ortasını yaptı. Rakibe ceza alanında çarpan topta Beşiktaşlılar elle oynama ve penaltı bekledi ama oyun sürdü..

VE MAÇ BİTTİ!BEŞİKTAŞ SON 5. RESMİ MAÇINI DA KAYBETTİ.BEŞİKTAŞ 1-2 SİVASSPOR

Kaynak : Ajansspor.com
Powered By Blogger