8 Kasım 2007 Perşembe

NE YAPTIN GALATASARAY BUKADAR OLUR

Galatasaray UEFA'da ikinci karşılaşmasındanda puan çıkartamadı. Grupta favori gösterilen takımımız ikinci Helsinborg maçı'ndanda puan çıkartamadı. Galatasaray Helsinborg maçı ile işini iyice zora soktu. Gruptan çıkma şansını çok zora soktu.



Galatasaray Helsinborg karşılaşmasın'da ne bekleniyordu ne oldu. Galatasaray iyi oynamasına rağmen yediği 3 golden fazlasını atamadı. Galatasaray Helsinborg maçının görüntüleri'ni izlediğinizde'de göreceksinizki Galatasaray ne kadar şanssızdı. sayısız gol fırsatından yaralanamayan temsilcimiz sahadan 2 - 3 gibi bir skorla ayrılmak zorunda kaldı. Galatasaraya UEFA yaramadı diyebiliriz.



Bir gün seviniyoruz bir gün üzülüyoruz. Önce Beşiktaş'la üzüldük. Sonra Fenerbahçe ile bu maçı unttuk derken şimdide Galatasaray ile tekrar üzüldük. Yinede hala Galatasaray'ın kalan iki maçı kazanacağını düşünüyorum ve bu gruptan çıkacağına inanıyorum.



Bu arada Nonda'nın çabası bu maçı kurtarmaya yetmedi. Nonda'nın attığı goller Galatasaray'ı kurtarmaya yetmedi. Galatasaray Helsinborg maçı'nın sonucu : Galatasaray - Helsinborg : 2 - 3
Powered By Blogger