28 Kasım 2007 Çarşamba

ŞAMPİYONLAR LİGİ VİZE TURU ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'NA KALDI

İnanın bunları yazmak bile istemiyorum. Dün akşam o kadar çok terslikler olduki. Öncelikle kesin kazanır gözüyl baktığımız CSKA Moskow dün sahaya öyle bir kadroyla çıkmıştı ki ; Kazanmasına imkan yoktu. Ve öylede oldu. CSKA PSV Eindhoven'a kendi sahasında 1 - 0 yenildi.

Tabi bu CSKA'nın yenilmesi Fenerbahçe adına üzücü idi. Şayet yenmiş olsalardı biz dün akşam vize turunu almış olacaktık. Buradan şunu anladık ki ; CSKA takımı bu gruptan çekilmiş. Dün akşam yenmek için hiç bir şey yapmadılar. Tabiki elin ipi ile kuyuya inilmz. Biz kendi maçımıza geldiğimizde. Bir şanssızlıkta İnter karşısında yaşadık. Sahadan yenilgiyle ayrıldık.

Yani bizim dün akşam bu gruptan çıkmamamız için her şey oldu. İnter Fenerbahçe maçı'na geldiğimizde ; Sylenecek fazla bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe sahaya çıktı ve elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Zico'yu eleştirmek gibi bir çabam yok. Her zamanki gibi elinden gelen kadro'nun en iyisini çıkarttı. Ama şunu söylemedende geçemeyeceğim Fenerbahçe deplasman'da korkak futbol oynuyor. Biz bunu PSV deplasmanında'da gördük. Zico takımı biraz daha cesaretli oynatsa biz bunları yaşamayacaktık.

İnter Fenerbahçe maçının görüntüleri'ni,videosu'nu golleri'ni gönül isterdi ki yayınlamayalım ama sonuçta hizmet onun için bunları yayınlamak zorundayım. İnter Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini izleyebilirsiniz.İnter fenerbahçe maç sonucu : İnter - Fenerbahçe : 3 - 0.

Ama biz şunu biliyoruz. Biz bu vizeyi Şükrü Saraçoğlu stadında alacağız hemde tüm taraftarlarımızın önünde. Belki bu bizim için daha iyi oldu. Hiç bari doya doya sevincimizi kendi ülkemizde yaşarız.
(İnter Fenerbahçe maçının geniş özetinin görüntüleri)İ
Powered By Blogger