6 Kasım 2007 Salı

LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ SON DURUM


Öncelikle şunu söyleyerek yazmak istiyorum Beşitaşa canı gönülden başarılarımı sunmak istiyorum. Başarılar BEŞİKTAŞ!!!!.

Beşiktaş' bilindiği gibi İngiltere'ye Bir kaç eksikle gitti. Bunlardan bahsedecek olursak son oynadıkları Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde Gökhan Zan'ın sakatlanması eksiklerinden bir tanesi. İkincisi ise Derbide' de sakatlığı devam ettiği için oynamayan Tello bu maç kadrosunda'da yok. Hala sakatlığının geçmediği vurgulandı. Şüphesiz bu iki futbolcunun olmaması Beşiktaş'ı çok zorlayacak. Özellikle'de defanstaki Gökhan Zan'ın eksikliği bir hayli hissedilecektir.

Gökhan Zan'ın yokluğun'da Ertuğrul Sağlam'ın mecburen işe yaramaz Diatta'yı oynatacağı kesin. Çünkü ; yapacak'da pek birşey yok gibi. İnşallah Bugün Diatta iyi bir performans sergilerde bizi'de utandırır. Şüphesiz Beşiktaş'ın bu seneki ne iy transferi olan Tello'nun yokluğu bir başka dert Beşiktaş açısından Tabiki onun yerini doldurmak zor ama Ertuğrul hoca'nın bu işi iyi bir şekilde ayarlayacağı görüşündeyim.

Liverpool'un son durumun'dan bahsedersek onlara vermiş olduğumuz dersin hala acısını unutmuş değiller. Verdikleri demeçlerden'de anlaşılıyorki; Liverpool'un gözü iyice korkmuş durumda. Bizden çekiniyorlar. Eksik futbolcu olarak Torres vardı. ama Enson yapılan açıklamada; Maçtan önce oynayıp oynayamayacağı belli olacağı doğrultusunda. Bunun dışında herhangi bir sakatlık ve ceza durumu yok. Onların eksik olup olmaması tabiki bizi ilgilendirmiyor. Beşiktaş sahaya çıkacaktır ve kartallar gibi mücadelesini verecektir.

Buradan Beşiktaş'ın sahaya çıkaracağını tahmin ettiğim ilk onbiri yazmak istiyorum. 1-) Hakan Arıkan , 2-) Diatta , 3-) İbrahim Toraman , 4-) İbrahim Üzülmez , 5-) Koray Avcı , 6-) Cisse , 7-) Serdar Özkan , 8-) Serdar Kurtuluş , 9-) Ali Tandoğan , 10-) Delgado , 11-) Bobo şeklinde bir ilk onbir sahaya süreceğini düşünüyorum.

Haydi Beşiktaş'ım Haydi Kartal'ım bizlere tekrar bir zafer yaşat. Liverpool'u kendi sahasında yen. Biz İngiltere'ye hiç yabancı değiliz. Beşiktaş Chelsea'yi İngiltere'de yenmişti. Hala unutmuş değiliz niye bugün bir destan daha yazmasınki. Biz onların destanlarına alışkınız. Canı gönülden Başarılar KARA KARTAL.......
Powered By Blogger