25 Kasım 2007 Pazar

TRABZONSPOR - GALATASARAY MAÇININ ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Trabzonspor'da hasret sona eriyor. Sivasspor maçından sonra çıkan olaylar nedeni ile aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezası sona eren Trabzonspor bugün akşam derbide taraftarı ile buluşacak. Ersun yanal yönetiminde ilk derbi maçına çıkacak olan Trabzonspor'da hedef 3 puan.

Galatasaray'da biraz sevinti biraz üzüntü söz konusu. Hafta içerisinde Hakan Şükür ve Lincoln'ün sakatlıkları ile şok yaşayan Galatasaray. Dün aldığı haberle biraz olsun sevinç yaşadı. Lincoln'ün sakatlıktan çabuk bir şekilde kurtulup Bu günkü Trabzonspor Galatasaray derbisine yetişmesi teknik heyeti oldukça sevindirdi.

Bu gelişmelerin yanı sıra Galatasaray'da eksik oyuncuların çokluğu teknik heyeti sıkıntıya sokuyor. Trabzonspor'da 2 futbolcunun dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Trabzonspor'daki eksikler ; Kaleci Tolga Zengin'in sakat olması ve Gine Milli Takımı'na giden ve kendisinden haber alınamayan Jabi'nin eksik olması dışında başka eksik bulunmamakta.

Galatasaray'ın eksiklerine gelince ; Hakan Şükür, Linderoth, Bouzid, Nonda, Ayhan ve Okan bu futbolcuların sakatlıklarının hala devam etmesi Feld kamp'ı oldukça düşündürüyor. Galatasaray ligde tam 12 haftadır yenilmeyen tek takım olarak bu kadar eksiğine rağmen bu ünvanı'nı korumaya çalışacak.

Galatasaray ve Trabzonspor'un sahaya çıkaracakları ilk onbirler'in şu şekilde olacağını tahmin ediyorum. İlk önce Trabzonspor'dan başlayalım : Trabzonspor : Ahmet Şahin, Serkan Balcı, Tayfun, Tolga Seyhan, Ayman, Hüseyin Cimşir, Mustafa Keçeli, Gökdeniz Karadeniz, Ceyhun Eriş, Umut Bulut, Yattara olacağı kansındayım.

Galatasaray'ın muhtemel onbiri : Aykut, Uğur, Servet Çetin, Song, Volkan, Hasan Şaş, Barış, Lincoln, Sabri Sarıoğlu, Ümit Karan, Serkan Çalık. ilk onbiri ile sahaya çıkacağını tahmin ediyorum. Yani şu durumda kurulabilecek en iyi kadro bu olur herhalde.

Neyse dostluk çerçevesi içerisinde bir derbi olur inşallah. Her iki takımada başarılar dilemek bize düşen tek görev. Güzel bir mücadele olması temennisi ile.
Powered By Blogger