24 Kasım 2007 Cumartesi

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ SON DURUM

İşte Beşiktaş açısından dönüm maçı. Ligde olsun Avrupa'da olsun aldığı kötü sonuçlarla dağılma sürecine kadar gelen yaralı Kartal bu gidişe artık bir dur deme zamanı geldi.

Bu maçta işinin çok zor olduğu bir kesin. Ankara temsilcisi Gençlerbirliği Oftaş büyük takımlara karşı çok iyi futbol ortaya koyuyor. Kolay kolay boyun eğemeyen Gençlerbirliği OFTAŞ takımı kötü durumda olan Beşiktaş'ı yenme planları yapıyor.

Beşiktaş'ta şanssızlıklar sürüyor. Özellikle sakat futbolcularının defans oyuncularının ağırlıklı olması. Ertuğrul Sağlam'ı oldukça düşünceye sokuyor. Beşiktaş'ta maça çıkmadan önce şu eksikler bulunuyor. İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Diatta, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş ve Mehmet Yozgatlı. Sizlerinde gördüğü gibi sakat futbolcuların çokluğu bir hayli fazla. Ama Beşiktaş'ta birde sevindirici bir haber var. Şili'li oyuncu Tello'nun iyileşmiş olması camiayı oldukça sevindirdi. Beşiktaş bundan önceki beş maçında Tello'nun yokluğunda hep kaybetmişti.

Beşiktaş'ın ilk onbirinin şu şekilde olacağını düşünüyorum. Rüştü, İ.Üzülmez, Koray, Baki, Ali Tandoğan, Delgado, Tello, Serdar, Özkan, Cisse, Higuain, Bobo ilk onbiri ile sahaya çıkacağını düşünüyorum. Çünkü şu durumda kurulabilecek en iyi kadro bu gözüküyor.

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Beşiktaş'ın bu maçı alması gerekirki moral depolasın. Çünkü ; Şampiyonlar liginde çok kritik son iki maça giren Beşiktaş kesinlikle bu maçlarını alması gerekir. Hafta içerisinde oynayacağı Marseille maçı Beşiktaş açısından yola devam yada tamam mücadelesi olacak. Onun için bu oynayacağı Gençlerbirliği OFTAŞ maçı moral açısından son derece önem taşıyor.
Powered By Blogger