24 Ekim 2007 Çarşamba

ŞAMPİYONLAR LİGİ A-B-C VE D GRUPLRININ MAÇLARININ TAHMİNLERİ




24.10.2007:Çarşamba:

A grubu:

Beşiktaş - Liverpool: A grubunda temsilcimizin üzülerek söylüyorumki henüz puanı yok. Bu maçla inşallah puanla tanışacağımızı umuyorum. Bir İngiliz takımını yenmek gurur verici olacaktır. Şayet bu gurula çıkarsak sahaya bunun bilincinde olursak bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Beşiktaşın son maçında Trabzonsporu kendi Avni akerde yenmenin morali ile sahaya çıkacak olan temsilcimiz inşallah galip gelecektir. Berberlik her iki takım içinde olumlu bir sonuç olmayacağı için açık bir futbol sergilenecektir sahada. Belki biraz duygusal olabilir ama Beşiktaşın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Marsilya - Porto: Bilindiği gibi Marsilya takımı Galatasarayın eski teknik direktörü Eric Geretsi Liverpool maçı öncesi takımın başına getirmişti. ve Liverpoolu İngilterede devirmeyi başarmışlardı. O maçın morali ile kendi sahalarında Portoyu ağırlayacaklar. Şunuda söylemek istiyorum ki Marsilya takımı sert futbol oynamayı seven bir takım eğer hakemde böyle futbola izin verirse bu maçtanda galip geleceklerdir. Aksi takdirde galip gelebileceklerini pek sanmıyorum. Portonun da nasıl bir takım olduğunu Beşiktaş karşısında gördük. Yinede şöyle bir tahminde bulunmak istiyorum ki bu maç berabere bitecek diye düşünüyorum. Bizim açımızdanda berabere bitmesi sevindirici olacaktır.

B grubu:

Rosenborg - Valencia: Her iki takımda geçen maçlarda kendi sahalarında sevinmeyi başaramamışlardı. İki takımda yenilmişti. Bu maçta grupta şanslarını devam ettirmek için her iki takımda mutlak galibiyet parolası içinde sahaya çıkacaklar. Valencia tecrübesi sayesinde bu maçta biraz daha şanslı gibi gözüküyor ama bu maç ya beraberlikle yada Valencianın üstünlüğü ile sonuçlanacak.

Chelsea - Schalke: İki takımdada moraller yerinde ama bu maçta bir takımın morali bozulacak. Grupta heran her şey olabilir. Herhangi bir takımın yenilmesi kendisine büyük kayıp yaşatacaktır. Futbolcularını Satmasıyla eski gücünü kaybettiğini düşündüğüm Schalke bu maçta Cheseanın kurbanı olacağını düşünüyorum. Chelsea bu maçtan yıldızları sayesinde ve kendi evinin verdiği avantajla galip gelecektir.

C grubu:

W.Bremen - Lazio: En zor gruplardan bir tanesi olarak değerlendirdiğim grupta çok çekişmeli maçlar oluyor ve hala olmayada devam edecek gibi görünüyor. Daha hala puanla tanışmayı başaramayan W.Bremen sahasında İtalyanın güçlü ekiplerinden Lazioyu konuk edecek. Eğerki W.Bemen şampiyonlar liginde çok iyi defans yapan Lazio takımının defansını geçebilmeyi başarırsa bu maçtan galip gelecek ama buda çok zor görünüyor. Bu maç berabere bitecek gibi görünüyor.

R.Madrid - Olympiakos: Grupta aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde çok zorlu bir mücadele olacağını düşünüyorum. R.Madrid tecrübesi ve kendi saha avantajını iyi değerlendireceğini ayrıca yıldızlarınıda kullanarak bu maçtan galip gelmeyi başaracaktır.

D grubu:

Milan - Shakhtar : Yakından tanıdığımız Lucescu takımına elinde bulunan kadroyla iyi futbol oynatıyor. Grupta ilk iki maçın sonunda 6 puanla lider durumda bulunan Shakhtarın bu maçta işini zor olduğu kesin. Geçen yılın Şampiyonlar ligi şampiyonu Milan tabiki tecrübesi ile bu yılda fena gidmiyor sayılmaz. İki takımında açısından zor bir maç Lucescu akıllı davranarak bu maçtan bir puanlada olsa bu maçtan ayrılacaktır.

Benfica - Celtic : Grupta başından bu yana pek şans tanımadığım Benfica oynadığı futbollada pek beğenilmiyor. Benfica kendi sahasında Celticten bir puan alsa sevinmesi gerekir ama oda çok zor görünüyor. Pek zevkli bir maç olmayacağını düşünüyorum ve Celtik takımının galip geleceğini iddia ediyorum.
Powered By Blogger