26 Ekim 2007 Cuma

SANA YAKIŞMADI GALATASARAY


Olmadı Galatasaray yakışmadı sana bu yenilgi. Tüm Türkiyenin senle olduğu sana güvendiği bu maçta bekleneni veremedi.

Maça hiçte fena başlamayan Cimbom pealtıylada öne geçtik. İlk yarıda öyle bir futbol oynadıki Galatasaray Bordeaux takımı kendi sahasında olmasına rağmen bir tane atakları yoktu. Buna karşı Galatasaray Öncelikle Hasan Şaş defansın arkasına öyle toplar atıyorduki yaklaşık beş tane pozisyonu bencil bir şekilde Ümit Karan ve Nonda ile harcadık.

Yakaladığımız bu pozisyonlardan en az iki tanesini gole çevirebilseydik bu maçtan çok farklı sonuçla ayrılabilirdik. İlk yarıda herşey yolunda idi hakem tarafsız şekilde yönetiyor maçı,topu oynayan Galatasaray,ve pozisyonlarada giren bizleriz.

İkinci yarı başladığında sanki her şey tersine döndü. Önce göze çarpan hakemdi Galatasaraya yapılan foullere düdük çalınmıyo, çoğu kararlarında Bordeaux lehine kararlar veriliyor.
Ama yinede suçu hakeme bulmak bize yakışmaz. Dedimya herşey tersine döndü sanki. Aslanlar gibi top oynayan Galatasarayımız ikinci yarıda süt dökmüş bir kedi gibi top oynamaya başladılar. Bunu fırsat bilen karşı rakip saldırdıkça saldırdı ve olacak buydu kalemizde golleri arka arkaya gördük. Dakika 65 te 1-0 üstünlükten 2 - 1 yenik duruma düştük.

Ondan sonraki saatlerde pekte değişen bir şey olmadı son dakikalarda Ümit Karanın Düşürülmesiyle penaltı olması gereken pozisyon hakem tarafından verilmedi. Tamam belki Galatasaray bu gruptan rahat bir şekilde çıkabilir. Ama bu maçı da rahat bir şekilde kazanabilirdi.

Sonuçta UEFA temsilcimiz Galatasaray dün Fransada Bordeaux takımına yenildi. ve Grupta kötü bir başlangıc yaptı. Yinede biz Galatasaraya güveniyoruz ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.
Powered By Blogger