2 Ekim 2007 Salı

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ TAHMİNLERİ E-F-G-H GRUPLARI

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var A-B-C ve D gruplarında bugün maç bulunmadığından dolayı bugün bir tahminde bulunmak istemedim.

E grubu:

lyon- Rangers maçından başlarsak lyonun eski gücünden birşey kaybetmediğini ve kendi ev sahipliğini iyi değerlendirerek bu maçı alacağı kanısındayım.

Stuttgart - Barcelona maçında ise Barcelona 2 hafta önceki lyon galibiyeti moreliyle bu maçıda rahat bir şekilde kazanacaktır.

F grubu:

Manchester United - Roma maçına gelirsek iki takımında eşit düzeyde futbol onadıklarını rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Onun için Manchester kendi evini iyi değerlendirirse bu maçı alabilir aksi halde maçın berabere biteceği düşüncesindeyim.

Dinamo Kiev - Sporting Lizbon maçı çok keyifli güzel bir maç olacağını düşünüyorum iki takımda maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaktır ama sonunda Dinamo Kiev maçtan galip geleceğini düşünüyorum.

G grubu:

Bilindiği gibi Fenerbahçenin olduğu grup ayrı bir değerlendirme yapacak olursak;
CSKA Moskova - Fenerbahçe maçı her iki takım açısındanda çok zor geçecekbi karşılaşma olacaktır elbetteki gönlümüz Fenerbahçenin kazanması fakat maçın beraberlikle biteceği tahmininde bulunmak istiyorum.

İnter - PSV maçına gelirsek diğer yazılarımda da belirttiğim gibi İnter Fenerbahçeye yaptığı süprizi PSV yede yapmazsa kendi açısından rahat kazanabileceği bir maç diyebilirim.

H grubu:

Steau Bükreş - Arsenal maçı nı değerlendirirsek Steau Bükreşin gücü kendi evinde de olsa Arsenalı yenmeye yetmeyecektir Arsenalın rahat kazanabileceğini düşünüyorum.

Sevilla - Slavia Prag maçında ise Slavia Pragın göze güzel görünen futbol oynadığ bir gerçek ama Sevilla nın hem kendi evi hem de tecrübesi açısından bu maçı kazanacağını söyleyebilirim.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger