27 Ekim 2007 Cumartesi

FENERBAHÇE KASIMPAŞAYI YENMEYİ BAŞARDI


Fenerbahçede işler yoluna gitmeye devam ediyor. Bu hafada ligde galip gelmeyi zorda olsa başardı. Maçtan önce demitim Fenerbahçeyi zor bir maç bekliyor diye.

Fenerbahçenin teknik direktörü Ziconun bu sefer akkılı futboluyla Fenerbahçe kazanmayı başardı. Bu akıllı futbolu Şampiyonlar liginde oynatmayı başaramayan Zico ligde başardı. Şampiyonlar liginde oynatmayı düşünmediği Tümer ve Appiah 'ı ilk onbirde sahaya süren Zico hiçte fena bir düşünce değildi. ve bundanda verimini aldı.

Maça çok hızlı bir başlangıc yapan Fenerbahçe daha maçın 7. dakikasında Tümerin serbest vuruşundan kazandığı golle 1 - 0 öne geçti. Bununlada bitmedi daha 13. dakikada da Semih 'in müthiş otasında Devid 'in kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkarttı. Şu dakikadan sonra düşündüğüm şu oldu acaba Fenerbahçe farkamı gidiyor. Ama düşündüğüm olmadı. Kısa sürede Kasımpaşa çabuk toparlandı ve Fenerbahçenin ataklarını kesti. ve Maçın 37. dakikasında Tehoue nin golü ile de farkı bire indirdi.

Bir anda işler tersine döner gibi oldu. Kasımpaşaspor ataklarını kesmedi. ancak gol bulmada zorlandılar beraberlik golünü atmayı başaramadılar. İkinci yarıdada aynı şekilde başa baş mücadele ile maç devam etti. Sonuçta Fenerbahçe maçı kazanmayı zorda olsa başardı. Bu haftayıda kayıpsız kapatan Fenerbahçe biraz daha zirveye yaklaştı. Diğer rakiplerinin olası bir puan kaybında zirveye dahada yaklaşacaktır. Kasımpaşa - Fenerbahçe : 1 - 2
Powered By Blogger