28 Ekim 2007 Pazar

TÜRKCELL SÜPER LİG 10. HAFTA PAZARGÜNÜ MAÇ TAHMİNLERİ VE YORUMLARI


28.10.2007 : Pazar :

Saat : 14:00

Konyaspor - Sivasspor : Öncelikle şunu söylemek gerekirse Sivasspor bu sezon ki oyunuyla adeta göz dolduruyor. Bu futbolunun karşılığınıda lider olarak süsledi. Konyaspor ise geçen sezon ki oynadığı futboldan bir hayli uzak. Bu sezon o kadar kötü bir performans sergiliyor ki geçen sezon evinde kolay kolay boyun eğmeyen Konyaspor bu sezon bırakın deplasmanı evinde bile zorla kazanıyor. Maç eksiğiyle şu durumda ligin son sırasında bulunan Konyaspor bu maçtan mutlak galip ayrılması gerekiyor ama sanmıyorum ki bu morale sahip Sivasspor u yenebilsin. Ama yinede içimden bir his bu maçta beraberlik sonucu çıkacağını söylüyor.

Saat : 14:00

Ankaragücü - Ç.Rizespor : Lige çok kötü bir başangıc yapıp daha sonra teknik direktörleriyle yolları ayırıp iyi bir çıkış yakalayan Ç.rizespor bu hafta zorlu Ankara deplasmanına gidiyor. Evinde iyi futbol oynayan Ankaragücü geçen haftaki G.Birliği OFTAŞ yenilgisini unutmak için kendi saha avantajını da iyi kullanarak Ç.Rizesporu yenmeyi düşünecektir. Benim iddiama görede favori olarak Ankaragücü diye bir iddaa da bulunmak istiyorum.

Saat : 16:00

Beşiktaş - İstanbul B.B : 3 maçtır dolu dizgin giden zafer sarhoşu Beşiktaş ki bunlardan kazandığı iki maçtan biri Trabzonsporu avni aker de yenmesi diğeri ise İngilterenin devlerinden Liverpoolu yenmesi. Şimdide bu kadar moral depolayan Beşiktaş karşısında İstanbul B.B si tamam burada tek favori Beşiktaş görünüyor. Ama şunları söylemek istiyorum Beşiktaşta ki sıkıntıları bunlardan birincisi maçtan önceki sakatlıklar dan etkilenme sakat olan futbolcular; Gökhan Zan dünkü idmanda, İbrahim Akın, Koray Avcı, Rüştü Rençber bu oyuncunun oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak, Serdar Kurtuluş, Burak bu oyuncununda oynaması maç saatinde belli olacak. İkincisi ise rehavete kapılmak Beşiktaşın yolunu kesebilir. Üçüncüsü karşı rakibi küçümsemek çünkü bunu Fenerbahçe de gördük. İnteri yendiği Şampiyonlar Ligi maçından sonra ligdeki rakibi bir hayli küçümsemiş ve o haftayı puansız kapatmıştı. Beşiktaş ta sanmıyorum ki Ertuğrul Sağlam böyle bir hatada bulunsun çünkü o Anadolu takımlarını çok iyi biliyor. Beşiktaş akıllı davranırsa Liverpool maçının yorgunluğunu da üzerinden atabilmişse bu maçtan rahat bir şekilde galibiyetle ayrılır. İstanbul B.B sine geleck olursak tamam güzel futbol oynuyorlar ama Beşiktaş bu moralle İstanbul B.B değil hangi takım olursa olsun yeneceğini düşünüyorum.

Saat : 19:00

Denizlispor - Galatasaray : Bundan bir kaç hafta önce dolu dizgin yoluna devam eden Galatasaray açık ara liderken önce puan farkını kapattırdı, daha sonra liderliği kaptırdı,bunlaın üstüne birde UEFA da aldığı yenilgi eklenince işler iyice yolundan çıktı. Şimdi ise yolunda zorlu bir Denizlispor engeli bulunuyor. Bu arada Denizlispordan bahsedecek olursak ; Geçen sezonlara oranla bu sezon daha iyi form sergileyen Denizlispor kendi evinde yaralı cimbom 'u ağırlıyacak Bu Galatasarayın kötü gidişine dur demesi gerekir artık. Bu maçta elinden geleni yapacaktır. Ama kendisi açısından zor bir maç olacak bu maç ya berabere bitecek yada zorla Galatasarayın kazanacağı görüşündeyim.
Powered By Blogger