18 Ekim 2007 Perşembe

TÜRKİYE ÜZDÜN 70 MİLYONU

Dün İstanbul Ali Samiyende oynadığımız Yunanistan maçında istenilen futbolu ortaya koyamadık ve kendi evimizde Yunanistana boyun büktük. Mehmetçikler için sahaya çıkan Millilerimiz adeta maçta döküldü.



Maça hiçte fena başlamayan takımımız ilerleyen dakikalarda hiç bir varlık gösteremediler. ilk on dakikada yakaladığımız bir iki pozisyonda da oyuncularımızın becerisizliği Yunanistan takımına güven verdi. İlerideki tek forvetleri Gegas bizi rahatsız etmeye yetti. Defansımızın arkasına o kadar rahat bir şekilde kaçıyordu ki maçın on dakikasından sonra durumun ne olacağı belli oldu.



Maç başlamadan önce Yunanistan ın milli marşı okunurken büyük bir uğultu ve ıslıklarla rahat okumalarına izin vermedik. Tabiki bunun sebebi onlarla deplasmanda yaptığımız maçtan önce taraftarları bizim milli marşımız okunurken bize yaptıkları davranışın aynısını onlara gösterdik. onlarda anlamışlardır nasıl bir duygu olduğunu.



Maçın sonlarına doğru taraftarlarımızın haklı olarak yaptıkları protestolar dikkat çekti. Bir yandan Fatih Terim istifa sesleri yükselirken Bir yandanda yüreğiyle oynayan milli oyuncumuz Mehmet Aurelio hariç diğer oyuncularımız her ayaklarına top geçtiklerinde yuhlandılar. Mehmet Aurelio ya her top geldiğinde ise alkış tutularak tezahurat yapıldı.



Millilerimiz olsun Milli takımımızın teknik heyeti olsun hiçmi bu kadar taraftarımızı , doğrusu 70 milyonu düşünmediler? Mehmetçik için diyerek iki maçtır sahaya çıkıyorlar ama her iki maçtada

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger