17 Ekim 2007 Çarşamba

TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray, ve Beşiktaşta Türkcell Süper Ligde verilecek olan aryı iyi değerlendirip takıma takviye yapma çabaları sürerken Fenerbahçeye ise teklifler geliyor.

Öncelikle Galatasaraydan başlayalım. Ligin şuana kadar enaz gol yiyen takımı olmasına rağmen hala kaleci arayışı içerisinde. Bizim takımlarımızda sanıorsam güven sorunu var anlamıyorum Galatasaray bir ara defans arayışı içerisine girdi şimdide kaleci arayışında. Madem senin defansında sorun var niye ozaman kaleci arıyorsun ve niye şuan ligin en az gol yiyen takımısın.

Veya senin kalende sorun varsa niye defans arayışı içerisindesin ve şuan ligde peki niye birinci sıradasın benim anlamadığım nokta bu. Neyse gelelim şuan ismi geçen kaleciye İsveçli İsaksson Linderothun alınmasında yardımcı olan İsakssonun menejeri Ljunkla temasa giren galatasary menejerleri olumlu yanıt aldıklarını söylüyorlar. Fakat tahmin ettiğim kadarıyla bu futbolcunun maliyetinden dolayı Galatasaray vaz geçecektir.

Beşiktaşa gelince hala nasıl nereye bir futbolcu alacakları konusunda birliğe varılmış değil. Kimi diyor defansa kimi diyor orta sahaya kimide diyor forvete ihtiyac var. Daha tam anlamıyla tam görüşe sahip değiller ve böylede giderse hiç oyuncu alamayacaklar. Anlamıyorum alsalar bile devre arasında transfer yapmak pekte akıllıca bir iş görünmüyor gibi. Çünkü; Şu satten sonra alınacak futbolcu ya takımıyla sorun içerisindedir yada pek bir verimli futbolcu değildir.

Gelelim Fenerbahçeye Fenerbahçede yüzler gülüyor Şampiyonlar liginde iyi yollar alan Fenerbahçe şimdiden futbolcularından bazılarına teklifler var. Özellikle İtalyan takımlarından Juventus, Milan Fenerbahçenin başarılı defans oyuncusu Luganonun peşindeler. Devre arasında her iki takımda bu futbolcuyu renklerine bağlamak için uğraşıyorlar. Eğer Fenerbahçe paraya aldanıp bu futbolcuyu satarsa bence yanlış yapacaktır. Kendisi açısından Luganonun yerini dolduracak onun kalitesinde bir futbolcu bulabileceğini tahmin etmiyorum Fenerbahçenin.

İşte takımlarımız bu şekilde kimi olur olmadık futbolcu arayışında kimi elindeki futbolcuyu kaçırmama uğraşında. Tabiki bizede bunları değerlendirmek, yorumlamak düşüyor.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger