24 Ekim 2007 Çarşamba

BEŞİKTAŞ TÜM TÜRKİYE İÇİN KAZANMALISIN


Bugün Şampiyonlar ligindeki temsilcilerimizden Beşiktaş sahaya çıkıyor. Dün akşamki Fenerbahçemizin sınavından sonra şimdide sıra Beşiktaşımızda. Dün akşam Fenerbahçe bizi bir yönden üzdü bir yönden sevindirdi. Nasılki üzüldüğümüz taraf dünkü PSV maçını rahat br şekilde alabilirdik ama bazı sebeplerden dolayı olmadı. Sevindiğimiz taraf ise yenilmeden yolumuza devam etmemizdi.

İnşallah bugün Beşiktaş Fenerbahçenin alamadığı galibiyeti onlarla yaşarız. Muhakkak kazanmak zorunda olduğumuz bir mücadele. Tamam belki Liverpool takımı geçen sene Şampiyonlar liginde final oynayan bir takım ve çok iyi futbolculara sahip olabilirler. Ama biz ne takımlar gördük. İlk başta aklıma gelen bu sahada İstanbulda Barcelonayı 3 - 0 gibi net bir skorla yenmeyi başarmıştı Beşiktaş. Dahasınıda isterseniz fazla eski değil Chealse maçı hemen aklıma geliyor. Hemde İngilterede kendi sahalarında sahayı dar etmiş 2 - 0 kazanmıştık.Şimdi onlardan bir tanesi neden olmasın.

Yine karşımızdaki bir İngiliz devi biz ne devler yıktık bunuda yıkarız. Karşımızdaki Bir İngiliz takımı olunca heyacanımız dahada artıyor. Çünkü ; Onların bu zamana kadar bizlere yaptıklarını çıkarttıkları pislikleri unutmuş değiliz. Onun için Beşiktaşın bu takıma karşı daha hırslı daha savaşan bir takım olarak karşısına çıkacağına inanıyorum.

Liverpool maçını kesinlikle ve kesinlikle kazanmak zorundayız. Hem gruptaki durumumuzla ilgili olarak hemde Milli ruh açısından bu maçtan galip gelmeliyiz. Haydi Beşiktaşım dök bizleri sokaklara sen daha öncede yaptın bunu yine yaparsın. Bizler sana güveniyoruz. Başarılar BEŞİKTAŞ.
Powered By Blogger