25 Ekim 2007 Perşembe

BEŞİKTAŞTAN BİR DESTAN DAHA


Şampiyonlar ligindeki temsilcilerimizden Beşiktaş dün Liverpoolu İnönü stadında müthiş taraftar desteğiyle destan yazarcasına eze eze yendi. Biz bu sahneleri daha önce görmüştük Beşiktaşımız sayesinde.

Beşiktaşımız bizlere bu sevinçleri daha öncede yaşatmıştı. İspanyanın devlerinden Brcelonayımı söyleyim. İngilterenin devlerinden Chelsea yimi devirmedi. Şimdide tekrar bir İngiliz devlerinden geçen yıl Şampiyonlar liginde final oynayan Liverpool da idi onuda devirdik.

Maçtan önce şu sözleri hatırlıyorumda Liverpool takımı Beşiktaşın beş katı bütçeye sahip Beşiktaş bu takım karşısında futbol oynayamaz gibi sözleri hatırlıyorumda şimdi çıksınlarda söylesinler bakim. Beşiktaşımıza güveniyordum tıpkı Fenerbahçenin İnteri burada İstanbulda dağıttığı gibi şimdide Beşiktaşımız Liverpoolu dağıttı. Daha öncelerdeki gibi bir destan daha yazdı. Tüm Türkiyeye öyle bir sevinç yaşattılarki bunu hayatımız boyunca asla unutmayacağız.

Bu galibiyet şehitlerimize şehitlerimizin ailelerine tüm Türkiye ye armağan olsun. Bizleri en iyi şekilde temsil ettiniz sizlere sonsuz teşekkürler Beşiktaş. Tüm dünyaya nasıl birlik beraberlik içinde olduğumuzu gösterdik.
Powered By Blogger