8 Ekim 2007 Pazartesi

GALATASARAY YORGUN DÜŞTÜ

Galatasaray Kayseri deplasmanında ölüp ölüp dirildi. Sion maçının yorgunluğunu atamadığı maç içerisinde belli oldu. Bana göre kazanmış olduğu bir puan kendileri açısından sevindirici olması lazım.

Hafta içerisinde kazanmış olduğu 5 - 1 lik sion maçının yorgunluğunu atamayan Galatasaray Kayserinin sahasında adeta döküldü. Yinede puan almayı başaran Galatasaray şüphesiz Lincoln ve Ümit Karana borçlu. Sion maçıyla Kayseri maçı arasında dağlar kadar fark vardı. Kayserispor kaçırmış olduğu pozisyonları değerlendirmiş olsaydı kayserispor belkide çok farklı kazanabilirdi.

Bu haftaki Fenerbahçeninde puan kaybetmesini iyi değerlendiremeyen Galatasaray Beşiktaşı da kendisine daha yaklaştırmış oldu. şüphesiz bu haftanınen karlı takımı Beşiktaş oldu. Sivassporunda bu haftaki Ankaragücü beraberliği Beşiktaşın ekmeğine iyice yağ sürülmüş gibi oldu.

Galatasarayın bu haftaki Kayseri beraberliği geçen haftaki kazanmış olduğu Beşiktaş derbisininde Galatasaray açısından pek bir anlamı kalmadığını düşünüyorum. Sonuçta Galatasarayın berabere kalmasında en büyük etkenin hafta içerisindeki Sion maçının çok etkili olduğu kesin.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger