6 Ekim 2007 Cumartesi

TRABZON BU HAFTA ŞOKTA

Trabzonspor dün ligin yeni takımlarından olan Kasımpaşayı kendi evinde yenemedi bu hafta puan kaybederek konuşmak çok erken ama iyice şansını kaybediyor.

Öncelikle kaç haftadır merakla beklenen karar açıklandı. Ondan bahsetmek gerekirse Trabzon sporun ilk hafta oynan olaylı Sivasspor maçından bahsediyorum. Futbol federasyonu nihayet tam olarak elli dört gün sonra kararını verdi. Trabzonspor bu kararla çıldırdı. Trabzon sporun 3-0 lık mağlubiyeti gibi bir karar verilerek Trabzonsporun tüm heyetini kızdırdı. buradanda anlaşılıyorki; Ulusoya tepkiler büyüyecektir. Neyse biz daha fazlasını karıştımayalım.

Şimdi dünkü Trabzonspor- Kasımpaşaspor maçına gelirsek Trabzonsporun inişli çıkışlı grafiği gözümüze çarpıyor. Geçen hafta Konyasporu yenerek acaba çıkışamı geçti derken bu hafta kasımpayla berabere kalarak düşüşe geçeceği sinyalini verdi. Dünkü maçta iki takımında karşılıklı ataklarıyla geçerken Trabzonspor Umut ,Ceyhun, Yattara, Ömer Rıza gibi oyuncularıyla uygun pozisyonları değerlendiremezken Kasımpaşa da Trabzonspor defansı olsun kalecisi olsun yaptıkları bireysel hatalardan kaynaklanan pozisyonlardan Kasımpaşa oyuncularının yararlanamadıklarını söylemek gerekir.

Ayrıca Kasımpaşanın kalecisinin önemli kurtarışları maçın güzel estanteneleriydi. kasımpaşalı oyuncuların uzaktan şut çekerek gol bulma girişimleri sonuçsuz kalarak onbinin üzerindeki Trabzon seyircisinin desteğiyle galip gelmeyi başaramadı.

Trabzonspor bu hafta iki darbe birden yiyerek bu haftayı nerden bakılsa beş puanlık bir kayıpla kapatarak şok oldu diyebiliriz. Bu haftaki hem beraberlik hemde Sivas maçının kararı Trabzonu zor duruma soktu.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger