31 Ekim 2007 Çarşamba

TRABZONSPOR VESTEL MANİSASPOR KARŞISINDA DAĞILDI


Trabzonspor dün akşam oynadığı Fortis Türkiye kupasında V.Manisaspor karşısında adeta tel tel döküldü. Fortis Türkiye Kupasında grubun da kötü bir başlangıc yaptı. 3 - 0 gibi net bir skorla V.Manisaspora yenildi.

Hafta içerisinde Ersun Yanal'ı takımın başına getiren Trabzonspor Ersun Yanalla ilk yenilgisini aldı. Trabzonspor Ersun Yanal yönetiminde dün akşam açık bir futbol ortaya koydu ve buda takıma pek yaramadı. Bildiğimiz gibi Ersun Yanal açık futbol oynatmayı seviyor bunu da dün Trabzonsporun başında ilk maçında ortaya koydu ama tutmadı.

V.Manisaspor Ersun Yanalı iyi tanıdığı ortaya çıktı. hani derler ya keklik gibi avlarım. Aynen dün akşam öyle oldu. Dahada farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Tarbzonspor 3 - 0 yenildiğine dua etsin. Sayısız gol pozisyonlarını da değerlendiremeyen V.Manisaspor bileğinin hakkıyla bu maçtan galip gelmeyi başardı.

Ama şunu vurgulamak istiyorum ki Ersun Yanalın Trabzonspora hala çok faydalı olacağı görüşündeyim. İlk maçta böyle şeyler olabilir. Bundan sonra Trabzonspor daha derli toplu olacaktır.Bu maçta yapılan hataları göreceklerdir. V.Manisaspor ,Trabzonspor maç sonucu ; V.Manisaspor - Trabzonspor : 3 - 0
Powered By Blogger