4 Ekim 2007 Perşembe

CİMBOM RAHAT ERCİYES ZOR

Öncelikle dünkü Beşiktaş faciasından sonra bugünde galatasarayda herhangi bir sorun olmaması için dua ediyoruz.

Bildiğimiz gibi ilk maçta belki galatasarayın küçümsemesi belki bir feld kampın orada bu işi bitirmek için farklı bir ilk onbirle sahaya çıkıp nasılki çok açık bir kadroyla bol gol atma düşüncesiyle defansı yok sayarak bir onbir çıkartmış ve otuz dakika içerisinde üç gol yeyip oyuncu değişikliği mecburiyetinde kalmıştı ve iyikide öyle yapmıştı.Yoksa aynı şekilde devam edip doksan dakikanın sonunda altı yedi sıfır gibi bir skorla karşılaşabilirdi.

Neyse inşallah Feld Kamp Sion takımının hiçte hafife alınmayacak bir takım olduğunu anlamıştır. Bunu ta ilk maçtan anladığına şüphem yok inanıyorum ki Galatasarayın dünkü Beşiktaş gibi bizi üzmeyecektir ve Alisamiyende özlediği taraftarıyla UEFA da gruplara kalmayı hak kazanacaktır.

Şimdi gelelim bir diğer UEFA daki temsilcimiz olan Kayseri Erciyes spora; Öncelikle temsilcimizin şansındanmıdır nedir bilinmez elemelerde öyle şansız takımlar çıktı ki kendinden daha kuvvetli daha köklü kulüpler ama yinede Erciyesi tebrik etmek gerekiyorki ne kadar elinizde pahalı futbolcular olursa olsun ruhunuzla ve takım oyunu oynadığınız zaman hiç bir şeyin anlamı kalmadığını bize en iyi şekilde göstermiş oldu .bunu bir önceki elemiş olduğu takıma bakılarak söylemek gayet rahat. şimdide inanmak istiyoruz ki şu İspanya temsilcisi Athletiko Madridide dize getir. Farkındayız ki bu iş çok zor ama niye olmasın biz Kayseri erciyese güveniyoruz. Yeterki onlarda bu işin bilincinde olsun yenebileceklerine yetrki inansınlar.


Son olarak UEFA daki temsilcilerimiz olan Galatasaray ve Kayseri Erciyes spora ayrı ayrı en içten dileklerimiz le başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger