22 Ekim 2007 Pazartesi

LİDER GALATASARAYA ALİ SAMİYENDE DARBE


Dün akşam Ali samiyende oynanan Galatasaray Ankaraspor mücadelesinde lidere Kayserispordan sonra bir darbede Ankaraspordan. Galatasaray Seyircisiz oynadığı son karşılaşmada gülemedi. Hatırlanacağı üzere bundan önceki sahasında seyircisiz oynadığı dört karşılaşmayıda kazanmıştı fakat bu sefer gülemedi.

Ligin ilk sekiz haftasında çok kötü bir performans sergileyerek ligin son sırasına gerileyen Ankaraspor teknik direktörlük değişikliğine giderek Hikmet Karamanı getirmişti ve dün oynanan karşılaşmada dünde söylediğim gibi Ankaraspor kapalı bir futbol ortaya koyarak Galatasaraya geçit izni vermedi.

Pekte Hikmet Karamanla değişik bir oyun stili sergilemeyen Ankaraspor baklım gelecek haftalarda ligin diplerinden yükselişe geçebilecekmi ama böyle gol yemeden maçı bitirmeyi düşünmekle yani korkak bir futbolla bu iş olmayacak gibi.

Gelelim Galatasaraya dün oynadığı futbolla pekte hoş bir futbol sergileyemeyen Cimbom çöküşte gözüküyor. Geçen haftaki Kayseri beraberliği ile rakipleri arasındaki puan farkını azaltan Galatasaray bu haftada oynadığı son seyircisiz maçta berabere kalarak puan Beşiktaşla olan puan farkını bire indiridi. Bugün şayet Sivasspor kazanacak olursa liderliğide kaptıracak.

sonuçta Galatasaray bu haftada yara aldı. Hemde vasat bir futbol ortaya koyarak. Böyle kolay puanlar kaybetmeye devam ederse ligde şampiyonluk açısından işinin zor olacağı kesin.
Powered By Blogger