6 Ekim 2007 Cumartesi

TURKCELL SÜPER LİGEDEKİ 8. HAFTANIN CUMARTESİ MAÇ TAHMİNLERİ

06.10.2007 Cumartesi:
Ankaraspor -Denizlispor : Bilindiği üzere süper lige çıktı çıkalı beraberliği seven bir takım görüntüsü veren Ankarasporda bu sene işler hiçte yolunda gitmiyor gibi görünüyor. Denizlispora gelince geçen iki sezondur son anda düşmekten kurtulan Denizlisporda bu sezon işler gayet yolunda gibi görünüyor. Bu maçta Ankaraspor ligdeki durumunuda göz önünde bulundurarak ve kendi saha avantajınıda kullanarak ne kadar iyi durumda olmasada zorla da olsa kazanacaktır.

Vestel Manisaspor - Fenerbahçe: Fenerbahçe her geçen gün kendini biraz daha iyiye götüerek ligin şuanda belkide en iyi top oynayan takımlarından diyebiliriz. Hem Avrupada hemde ligde iyi gittiği düşünülebilir. Fakat iki haftadır berabere kalarak kaybettiği puanlar kendisine ileride çok sıkıntı verecek gibi duruyor bu haftada Fenerbahçenin Vestel Manisaspor engelini aşamayacağını düşünüyorum.

Bursaspor - Gençlerbirliği Oftaş: Ligin bu sezonki iki güzel top oynayan takımların maçı olacak. Gerçek şuki Bursaspor olsun Geçlerbirliği Oftaş olsun şu ana kadar yapmış oldukları karşılaşmalarda gösterdikleri performanslarla göz doldurdukları söylenebilir. Onun için çok zevkli çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum ve Maçtan sonra Bursasporun maçtan galip olarak ayrılacağına inanıyorum.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger