7 Ekim 2007 Pazar

TURKCELL SUPER LİG 8.HAFTA PAZAR GÜNÜ MAÇLARININ TAHMİNLERİ

07.10.2007

Kayserispor - Galatasaray : Galatasaray bilindiği üzere hafta içinde yapmış olduğu UEFA elemesinde sionu 5-1 gibi farklı geçerek elemelere kalmıştı. Bu hafta ligde kendisini zorlu bir kayseri deplasmanı bekliyor şüphesiz. Kayserispor ligde rakiplerine kolay kolay boyun bükmeyen bir takım ne kadar Galatasaray moralmen çok iyide olsa bu maçta çok fazla zorlanacağını düşünüyorum. Maçın beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.

Konyaspor - İstanbul BB : Ligimizin yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor şüphesiz çoğu takımın korkulu rüyası haline gelmiştir. Turkcell Süper Ligde oynadıkları futbolla göz dolduran yeni ekibimiz şüphesiz çoğu takımın canını yakacak gibi duruyor. Bu maça geldiğimizde Konyaspor lge başladığı günden itibaren istenen futbolu bekenen futbolu ortaya koyamadığı kesin. Bu hafta kendisini ne kadar affettirmeyi düşünsede bu haftada kendi sahasında puan kaptıracağını düşünüyorum.

Ç.Rizespor - Gaziantepspor : Yapmış olduğu maçlarda almış olduğu farklı mağlubiyetlerle ve ligin ilk haftalarında Samet Aybabayla yollarını ayırarak Teknik Direktör değişikliğine giden Ç.Rizesporda işler sanki biraz daha istenilen düzeylere gelmek üzere Teknik Direktör değişikliğiyle biraz daha toparlanan Rizespor bu hafta kendi evinde konuk edeceği Gaziantepsporu evine puansız göndermeyi düşünüyor. Ama Gaziantebin gücüde ortada onun için bu maçta Rizespor kendi evinde birpuanı alabilirse ne mutlu kendisine.

Ankaragücü - Sivasspor : Sonucunu en çok merak ettiğim maçlardan bir tanesi şüphesiz bu şunu söylemek gerekirse ; Sivasspor bu şekilde oynamayı sürdürebilirse isminden çok söz ettireceğe benziyor gerçekten oynadıkları futbolla ligin flaş takımı olmayı hakettiler. Ankaragücüde geçen haftaki Fenerbahçe yenilgisini hesaba katmazsak ligde çok iyi gidiyorlardı. Bu maçın çok zevkli çekişmeli izlenmesi gereken bir maç olacağını düşünüyorum ve bu maçı beraberlik olarak görüyorum.

Beşiktaş - Gençlerbirliği : Beşiktaşta gündüz maç fobisi olduğu herkes tarafından bilinmektedir. bu nedenle Beşiktaş açısından bu maçın hiçte kolay olmayacağını düşünüyorum. Gençlerbirliği bildiğimiz gibi her sene olduğu gibi büyük takımları korkulu rüyası gibi her an ne yapacağı belli olmuyor. Fakat şunuda göz önünde bulundurmak gerekirse Beşiktaş artık kendini toplamak istiyor yani bir çıkış yakalamak istiyor ve bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Bende bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger