15 Ekim 2007 Pazartesi

HAKAN ARIKAN YETER ARTIK!!!!!

Milli takımızın berabere kalmasında birazda olsun pay sahibi olan Hakan Arıkan Türkiye Süper Liginde olsun, Şampiyonlar liginde olsun yediği yan toplardaki hatalı gollerden hala bir ders alamamış görünüyorki buda bize pahalıya patladı.

Tamam güzel kendisine güvenilen hoş bir kaleci hakan fakat insan yaptığı hatalardan biraz da olsun ders alması gerekir. Cepheden gelen toplarda bir hatası olmayan açıyı filan iyi kapatan fiziğiylede göz korkutan bir kaleci olan hakan bir türlü şu yan toplarda istenilen bir başarıyı sağlamış değil.

Yan toplardan gelen ortalarda adeta eli ayğına dolaşan Milli kalecimiz en sonki Moldava maçında da ne yapıp edip o topu kale içerisine almayı başardı. belki biraz ağır eleştiriyorum ama olması gerekende bu belki yapılan eleştirilerden bir ders alırda kendisini bir an önce topalar. Kendisine olan güvenleri daha fazla yok etmeden kendisini toparlar.

Moldava maçına gelince tamambelki defansın taçdan gelen yumşak bir topu rahatlıkla çıkarması gerekir fakat defanstan önce kendisinin o gelen topu rahat bir şekilde alması gerekirken buu yapmaya galiba cesaret edemedi. Bunun asıl sebebinin son zamanlarda üst üste yediği hatalı gollerden kaynaklandıını sanıyorum böyle olunca kendiside suçluluk duyarak kendisine olan güveni koyboluyor.

Benim düşüncem üç veya dört maç Milli kalecimiz olan Hakanın dinlendirilip kendisini toplamsı gerektiğine inanıyorum. Bir an önce kendini topla ve hatalarından arın Hakan Arıkan sana Türkiyenin ihtiyacı var.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger