5 Ekim 2007 Cuma

CİMBOM COŞTUDA COŞTU

Öncelikle UEFA daki temsilcilerimizden Galatasaraya yürekten teşekkür etmekle başlamak istiyorum। Teşekkürler Cimbom teşekkürler Galatasaray bütün türkiyeyi sevindirdin।

UEFA nın gruplarına kalmak için son engel olan sion vardı onuda aşmış olan galatasaray gruplara kalmayı hak etti. maçtan önce şunu söylemek gerekirse hani korkmuyor değildim acaba onbeş gün önceki depremi tekrar yaşarız diye ama sahaya öyle bir galatasaray çıktıki parçalamaya hazır bir aslan gibi.

Sanki bana bu geç değil birkaç yıl önceki İsveç Türkiye maçını hatırlattı. Nasılki maçtan önce verilen demeçler, yapılan spekülasyonlar söylenen sözlerden bazılarına gelince " Sion Başkanı Constantin'in 'Soyunma odalarına gaz maskeleriyle gireceğiz, yobaz türkler v.b 'gibi sözler bizleri sinirlendirmeye yönelik olduğu açıkça belliydi. Dediğim gibi tıpkı Türkiye isveç mücadelesi olmadan önceki yapılan sataşmalar gibi.

Ama olsun sion başkanının olsun başka isveçliler olsun yaptıkları ve söyledikleri bu sözlerin Galatasarayı dahada motive edeceğinin farkında değillerdi. Biz birkez daha gösterdik futbolun dille değil ayakla oynandığını galatasarayımız çıktı ve aslanlar gibi futbolunu oynayıp sionu sahadan adeta sildi süpürdü.

Maçın içne gelince söyleniyordu ki acaba lincoln gidecekmi hakan futbolu bırakacak okadar küçük bi olay medyada ne kadar da abartılıyor değilmi dün buna nasılda şahit olduk. Sahada öyle bir lincoln vardıki sanki bir milli maçta top oynuyor gibi top oynuyor. hakan şüküre gelince tamam gol atamadı ama oynadığı istekli futbolla dargın olmadığını herkese göstermiş oldu.

Bir gol ve ümit karanın attığı gole asist yapan lincoln şüphesiz maçın yıldızıydı maçın sonlarına doğru lincolnun yaşadığı bir pozisyonda sakatlık geçirdi ama bir şeyini olmadığı anlaşıldı. O olaydan kaynaklanacakki Feldkamp acil olarak lincolnü çıkarıp nondayı oyuna aldı.

Sözlerimi Galatasarayın attığı gollerin sahiplerini söyleyerek son vermek istiyorum. Dakika 22 ümit karan, dk 30 yine ümit karan, dk 36 lincoln, dk 68 arda, dk 90 bouzid. UEFA gruplarında başarılar GALATASARAY....

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger