8 Ekim 2007 Pazartesi

BEŞİKTAŞ SONUNDA

Beşiktaşın yaklaşık 3 veya dört haftalık kötü gidişinde sonra bu maçı kazanması hem futbolcuları morali hem takım olarak hem Ertuğrul Sağlamın hemde tüm Beşiktaş taraftarlarının morallerini yerine getirmeye yeteceğini sanıyorum.

Sonunda zorlada olsa kazanmayı bilen Beşiktaş hem Ligdeki Galatasaray yenilgisini hemde şampiyonlar ligindeki porta mağlubiyetlerini untturur sanırım. bu maç Ertuğrul sağlamın bir nebze olsun içini rahatlatmıştır. Tamam belki kovulma gibi bir durum söz konusu değildi ama takımın durumuda pek iyiye gitmiyordu.

Tabiki yani doğal olarak bu takımın gidişatından Ertuğrul hoca sorumludur. sanmıyorum ki bir kaç hafta daha böyle devam etse Ertuğrul hocanın görevine devam edeceğini. Böylelikle bir kaç haftayı daha kurtardığına inanıyorum.

Şimdi maça elecek olursak ; Aslında Beşiktaşın gündüz maç fobisi bulunduğunu daha önce söylemiştik ama bu maçla bunuda yendiler. Beşiktaş kazandı belki ama oynanan futbol yine pek iç açıcı değildi. Defans oyuncularının yaptıkları hatalar olsun orta sahanın beceriksizliği olsun Gençlerbirliği karşısında pekte rahat bir futbol ortaya koyduğuna inanmıyorum.

Kadroya gelince kaç haftadır ortalarda görünmeyen Burak sahada ve bu futbolcunun kaçırdıkları pozisyonlar akılalmaz. Kalede yine heran bir hata yapacak diye korkutan Hakan Arıkan neyseki Ertuğrul hoca bazı şeylerden ders almışki aynı hataları yapmıyor. Yine de Beşiktaşın dünkü Gençlebirliği galibiyetinde pekte hak ederek kazandığı bir maç değildi görüşündeyim. Çünkü biz alışmışız Beşiktaşın rakibini eze eze maç kazandığını onun için pek oynadığı futbol kazansa dahi zevk vermiyor.

Şampiyonlar ligindeki temsilcimiz olan Beşiktaş belki bu maçın moraliyle üzerindeki kara bulutlaı atar ve ne kadar ümidimizi kaybetsekte bizi tekrar avrupa yolunda heyacanlandırır tek dileğimiz emelimiz bu.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger