17 Ekim 2007 Çarşamba

KALBİMİZ SENİNLE TÜRKİYEM

Haydi Türkiyem göster kendini sevindir bizleri Türk milletini tekrar bir destan yaz. Deplasmandaki yunanistan maçını hatırlıyorumda Yunanlara nasıl bir ders vermiştik. Tüm dünyaya gösterdik bu dersi.

Şimdi tekrar bir destan yazacağız inşallah belki yunanistan bu maça çıkarken çok rahat çıkacak çünkü; En yakın takipçisi biziz fakat aradaki puan farkı dört ve kalan maç sayısı üç istatistiklere göre çok rahat görünüyorlar fakat tahmin ediyorum ki maça intikam ateşiyle çıkacaklar. Çünkü; Kendilerinin sanmıyorumki o 4 - 1 lik maçı untacaklarını. Türkiyenin kendi sahlarını dar ettiklerini unutmayacaklardır.

Ama işin şu boyutuna bakacak olursak; Deplasmandaki o Yunanistan galibiyetinden sonra hiçte işimizin yolunda gittiği söylenemez. Taki o maça kadar hiç yenilmemiş hatta o maçıda kazanmış fakat ne olduysa o maçtan sonra Türk milli takımımızın başına gelen uğursuzluk hiç gitmedi. Evimizde farklı skorla yendiğimiz Moldavayı deplasmanda zorla berabere kalrak bitirdik.

Şimdi ise çarkların tam tersine dönmesini diliyoruz. Yunanistan maçının galibiyetinden sonra böyle olduk. Şimdide tekrar Yunanistan maçıyla bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunuda başaracak güçte olduğumuzu herkes biliyor. Belki onlar intikam için çıkacak biz ise gururumuz için çıkacağız bu maça. Şunuda sözlerime katmak istiyorum ki Türkiye güçlü takımlara karşı bir başka oynuyor. Hele karşıdaki rakip Yunanistan ise daha bir başka oynayacaktır. BAŞARILAR TÜRKİYE KALBİMİZ SENİNLE.......

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger